Sylwetka

Poprzednia Początkowa sylwetka
Obecna Obecna sylwetka
Cel Mój cel

O mnie

Archiwum

Informacje o pamiętniku:

Odwiedzin: 1611
Komentarzy: 5
Założony: 23 sierpnia 2011
Ostatni wpis: 18 września 2015

Pamiętnik odchudzania użytkownika:
ignis13

kobieta, 35 lat, Warszawa

180 cm, 77.90 kg więcej o mnie

Wpisy w pamiętniku

18 września 2015 , Skomentuj

Plan na dziś

8:00 Śniadanie Zupa krem z pomidorów i papryk z bryndzą i pestkami słonecznika ( 2 porcje warzyw, 1 porcja mlecznego )

11:00 2 śniadanie owsianka nesvita + jabłko ( 2 porcje zboża + 1

14:00 Obiad  Makaron z pesto ( 3 porcje zboża, 1 porcja tłuszczu)

17:30 Podwieczorek Sałatka z SS lub Subway (1 porcja zboża + 2 porcje warzyw )

21:30 Kolacja owoce jesli zdążę 

BILANS:  5 porcji zbożowych + ziarna, 4 porcje warzyw, 3 porcje owoców, 2 porcje mlecznych, 2 porcje tłuszczów, 1 porcja mięsnych)

____________________________

Ruch: brak :(

17 września 2015 , Skomentuj

Plan na dziś

8:00 Śniadanie Zupa krem z pomidorów i papryk z bryndzą i pestkami słonecznika ( 2 porcje warzyw, 1 porcja mlecznego )

11:00 2 śniadanie Bana + jogurt owocowy ( 1 porcja mlecznego + 1,5 porcj1 owoców)

14:00 Obiad  Makaron z pesto ( 3 porcje zboża, 1 porcja tłuszczu)

17:00 Podwieczorek zupa ze śniadania / sałatka

21:30 Kolacja kanapka z wędliną i jajko sadzone + kanapka z fit-nutellą awokadowa ( 2 porcje zboża, 1 porcja mięsa, 1 porcja owoców)

BILANS:  5 porcji zbożowych + ziarna, 4 porcje warzyw, 3 porcje owoców, 2 porcje mlecznych, 2 porcje tłuszczów, 1 porcja mięsnych)

_____________________________________________________________________

Ruch: biaganie minimum 25min

16 września 2015 , Komentarze (1)

Weekend integracyjny w pracy trochę kiepsko wpłynął na odżywianie ale od poniedziałku staram się jeść dietetycznie :)  Dziś kino, więc trzeba kombinować z kolacją na mieście

Plan na dziś

8:00 Śniadanie Zupa krem z pomidorów i papryk z bryndzą i pestkami słonecznika ( 2 porcje warzyw, 1 porcja mlecznego )

11:00 2 śniadanie Serek wiejski z otrębami, siemieniem lniamym i ogórkiem ( 1 porcja mlecznego, 1 porcja warzyw )

14:00 Obiad  Łazanki z kiełbasą domowej roboty ( 2 porcje zbożowych, 1/2 porcji mięsa, 1 porcja tłuszczu )

17:00 Podwieczorek  Banan (1 porcja owoców)

21:30 Kolacja Kanapka w subway w tortilli + sok owocowy świeżo wyciskany (2 porcje zbożówych, 1/2 porcji mięsa, 1 porcja warzyw, 2 porcje owoców)

BILANS:  4 porcje zbożowych + ziarna, 4 porcje warzyw, 3 porcje owoców, 2 porcje mlecznych, 2 porcje tłuszczów, 1 porcja mięsnych)

_____________________________________________________________________

Ruch: 55 min Spinning

11 września 2015 , Skomentuj

Plan na dziś

8:00 Śniadanie owsianka z gruszką i łyżką masła migdałowego (2 porcje zboża, 1 porcja owocu, 1 porcja tłuszczu) 

+ kawa z mlekiem (1 porcja mleka)

11:00 2 śniadanie mały serek wiejski + gruszka (1 porcja nabiału, 1 porcje owoców)

14:00 Obiad indyk w sosie gulaszowym + surówka z sosem jogurtowo musztardowym (2 porcje zboża, 1 porcja mięsa, 2 porcje warzyw )

17:00 Podwieczorek banan (1 porcja owoców)

20:00 Kolacja sałatka fit z biedronki z grzanką ( 2 porcje warzyw + 1 porcji zboża) 

BILANS: 5 porcji zboża, 4 porcje warzyw, 3 porcje owoców, 2 porcje nabiału, 2 porcje tłuszczu, 1 porcja mięsa

_________

Ruch: stacjonarne rowery 40min + 40s deska (zaległa!!)

10 września 2015 , Komentarze (4)

Kolejny raz zabieram się za zdrową dietę. Plan jest 3kg/miesiąc

8:00 Śniadanie 3 kanapki z serem, pomidorem i odrobiną majonezu  (1,5 porcji zboża, 1 porcja nabiału, warzywo, 1 porcja tłuszczu)

11:00 2 śniadanie mały jogurt naturalny + banan + 3 śliwki (1 porcja nabiału, 2 porcje owoców)

14:00 Obiad indyk w sosie gulaszowym + surówka z sosem jogurtowo musztardowym (2 porcje zboża, 1 porcja mięsa, 2 porcje warzyw )

17:00 Podwieczorek banan (1 porcja owoców)

20:00 Kolacja Zupa + 2 kromki chleba razowego ( 2 porcje warzyw + 1,5 porcji zboża) 

BILANS: 5 porcji zboża, 4 porcje warzyw, 3 porcje owoców, 2 porcje nabiału, 2 porcje tłuszczu, 1 porcja mięsa

_________

Ruch: minimum 20 min biegu + 40s deska

© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.