Tytuł wpisu w pamiętniku odchudzania:
Jedzonko +trening


Hello

Wrzucam na FB, wrzucę i tu 8)

Owocowy podwieczorek

Zdjęcie użytkownika Marta Utylska.

Kasza gryczana z porem, pieczarkami i fasolką mniam przez duże M

Zdjęcie użytkownika Marta Utylska.

żytnie kanapki z wędliną, serkiem pleśniowym i dużą ilością zdrowych kiełków rzodkiewki wyhodowanych na kuchennym parapecie w słoiku

Zdjęcie użytkownika Marta Utylska.

Karpie świeże krojone później w dzwonki w panierce i smażone w masełku

 

przepyszne drożdżówki z masą serową i lukrem (piekłam dla męża, sama zjadłam pół na spróbe

Zdjęcie użytkownika Marta Utylska.

Zdjęcie użytkownika Marta Utylska.

mieszanka warzyw chińskich z dodatkiem brokuł duszone na masełku czosnkowym podane z czerwoną komosą ryżową

Zdjęcie użytkownika Marta Utylska.

Przeglądając serie książek siostry Anastazji natknęłam się na ciekawy przepis babeczek w wersji wytrawnej
Postanowiłam zmodyfikować pod siebie przepis i powstały takie o to babeczki na kruchym pełnoziarnistym cieście nadziane gotowanym mięsem z kurczaka dorzuciłam jeszcze pieczarki z cebulką wędzony żółty ser i czarnuszkę. Wyszły wyborne idealne w połączeniu z czerwonym barszczykiem

Zdjęcie użytkownika Marta Utylska.

Zdjęcie użytkownika Marta Utylska.

Owocowy mus z jabłka gruszki mandarynki z dodatkiem nasion chia

Zdjęcie użytkownika Marta Utylska.

kanapki żytnie z jajeczną pastą i dużą ilością wyhodowanych kiełków jarmuża

Zdjęcie użytkownika Marta Utylska.

Przepyszne bułeczki żytnie razowe z żurawiną i słonecznikiem wg przepisu Siostry Anastazji pychota

Zdjęcie użytkownika Marta Utylska.

Zdjęcie użytkownika Marta Utylska.

I tulipanki w wersji białej :D

I moje koffane dwa zwierzaki :D

Zdjęcie użytkownika Marta Utylska.

I od dziś powrót do tradycyjnego treningu czyli 

* 60 min orbi

* 100 x brzuszki

8)8)8)

  • mtsiwak

    mtsiwak

    1 marca 2018, 06:35

    Kiedy Ty znajdujesz czas na gotowanie tego wszystkiego dziewczyno? Podziwiam, szacun.

    • Grubaska.Aneta

      Grubaska.Aneta

      1 marca 2018, 07:51

      Nie pracuje na etat

    • mtsiwak

      mtsiwak

      1 marca 2018, 14:20

      Jak nie pracowalam na pelen etat to i tak mi sie nie chcialo i nie gotowalam :P

    • Grubaska.Aneta

      Grubaska.Aneta

      1 marca 2018, 14:28

      ;-)

  • bialapapryka

    bialapapryka

    28 lutego 2018, 07:08

    Kurcze ale tu pysznie u Ciebie! Podziwiam, że przygotowujesz wszystko w taki kolorowy i zachęcający sposób ;)

    • Grubaska.Aneta

      Grubaska.Aneta

      28 lutego 2018, 10:08

      Kolorowo żeby wywołać już wiosnę: -)

  • Magdalena762013

    Magdalena762013

    27 lutego 2018, 21:46

    Wow - ale u Ciebie dzis kolorowo, jak zwykle z reszta, jednak tym razem fajne wypieki.super.

  • Evcia1312

    Evcia1312

    27 lutego 2018, 17:51

    ładne jedzonko...kolorowo smacznie zdrowo

  • Majkkaa4

    Majkkaa4

    26 lutego 2018, 22:11

    ale się posliniłam, nie zechesz zamieszkać u mnie?

    • Grubaska.Aneta

      Grubaska.Aneta

      27 lutego 2018, 09:22

      Raczej jak już to chętnie zaproszę do siebie.

  • akitaa

    akitaa

    26 lutego 2018, 20:43

    psiaki się już polubiły? :D

    • Grubaska.Aneta

      Grubaska.Aneta

      26 lutego 2018, 21:03

      Taaak: -) choć czasem zdarzają się groźne akcje.

  • PuszystaMamuska

    PuszystaMamuska

    26 lutego 2018, 20:15

    Pyszności. Obserwuje je facebooku i zawsze jestem pod wrażeniem. Pozdrawiam Martuś. Ps. Jak tam waga, odpuściła?

    • Grubaska.Aneta

      Grubaska.Aneta

      26 lutego 2018, 20:17

      Skubana stoi jak w ryta w miejscu. Cóż diabetyczka powiedziała że zastoje są wpisane w dietę i mimo wszystko nie zawsze jest kolorowo, więc trwam zobaczymy kto pierwszy zluzuje ja czy waga :)

    • PuszystaMamuska

      PuszystaMamuska

      26 lutego 2018, 20:21

      Fakt..masz rację. Grunt to nie odpuścić. A ile masz juz na minusie?

    • Grubaska.Aneta

      Grubaska.Aneta

      27 lutego 2018, 21:17

      Waga zawsze wg paska na górze strony: -)

© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.