zjem warzywa smażone bez tłuszczu, na samej wodzie, to dobrze?
- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
Mekikoo
2 marca 2012, 22:02Oczywiście, że dobrze ^ ^ a na parze są przepyszne xD moja mama ostatnio kupiła szybkowar. Może nie jest to tani zakup, ale na pewno opłacalny !! :) a dania są z niego przepyszne- mięso jak i warzywa.
karola1666
2 marca 2012, 20:38czemu nie :)
Eroma
2 marca 2012, 15:51bo mowi sie ze lepiej zaczac od poniedzialku :)
MartaChudnie
2 marca 2012, 15:14Dziękuję ;) a co do menu to hmm... czasem tak robię kurczaka:P ale się przypala, więc nie polecam, na pewno lepiej warzywa na wodzie niż na tłuszczu :) a na przyszłość może spróbujesz sobie zrobić warzywka na parze? ja własnie wszamałam mojego kurczaka bez soli i przypraw + warzyka + rukola, a to wszystko na parze, i smak b. dobry :) no i najedzona jestem :)