Zaczynam ujędrnianie :) Bo brzuch już szczupły, tylko trzeba wyrobić mięśnie, w związku z tym zwiększam dawkę ćwiczeń :)
Codziennie napewno, aż pokonam wyznaczone dystansy, codziennie odliczam ile zostało do zrobienia termin wykonania:31 maj 2011 od dzisiaj, mam 9 dni na wykonanie planu :)
Zapisuję wszystko w tabelce, na koniec ją wkleję :)
-brzuszki 1000szt
-steper 2000szt
-Przysiady 200szt
-Bieg 20 km
-Hula hop 130 min
-Skłony 200szt
-Skakanka 1000 podskoków
-Brzuszki skręt 500 szt
Oprócz tego od jutra zaczynam zabiegi w kapsule VACU FIT(terapia próżniowa)-działa cuda i na ciało, a przede wszystkim na celulit 11 zabiegów, co 2 dni :)
Więc przede mną 9 dni intensywnych ćwiczeń :)
Zobaczymy, czy nadążę z realizacją, bo 28 mam wesele przyjaciółki, więc sob. i niedziela odpada :)
Własnie wróciłam z biegania-2 km dzisiaj, czuję się tak lekko i nawet nie chce mi się spać :)
A no i jeszcze pochwalę się mężusiowym jedzonkiem.
Zrobiłam dzisiaj warzywne kwadraty:
Przepis znalazłam na stronie internetowej i nawet całkiem fajny, mężowi bardzo kolacja smakowała.
Wcześniej na podwieczorek :):D zrobiłam mu nasz omlet (jest pyszny) zawsze go robimy na niedzielne śniadania na słodko, bo szybciutko się go robi:
Nazywa się omlet cesarski :)podaję go z dżemem :)
perceptive
25 maja 2011, 12:15w takim razie ja czekam na tabelkę i wszystko ma być, tak ja nalezy!:):D
enormous
24 maja 2011, 16:17życzę powodzenia w realizacji ćwiczeń ;* i pyszne jedzonko ;p
pin23
24 maja 2011, 10:41w udzie mam 53 cm a miałam 59,a ty ile masz?
pin23
24 maja 2011, 07:45mniam,mniam smakowicie wygląda!!! jestem pod wrażeniem ćwiczeń:) powodzenia;)
Monic858
24 maja 2011, 06:56kochana ale Ty masz za[arcie biorę przykład z ciebie do tych ćwiczen i zaraz lecę na skakankę:)))
Semfura
24 maja 2011, 02:19Składniki 25 dag mąki pszennej od 3/8 do 1/2 litra mleka 6 dag cukru 4 żółtka 4 białka sól rodzynki masło do smażenia Twoj omlet wyglda pycha:)
Semfura
24 maja 2011, 02:17Żółtka, cukier, sól, mleko i mąkę zmieszać, dodać rodzynki i delikatnie połączyć z wcześniej ubitą pianą z białek. Ciasto powinno byc dość luźne, zgęstnieje podczas smażenia. Na teflonowej patelni rozpuścić masło, wylać połowę ciasta i smażyć na niezbyt dużym ogniu. Przełożyc omlet na drugą stronę i dosmażać na jasnozłoto. Plastikową cienką łopatką podzielić omlet na cząstki jeszcze na patelni. Kaiserschmarren obficie posypać cukrem pudrem i podawać z rodzajem gęstego kompotu śliwkowego, który otrzymamy rozgotowując śliwki wegierki i na koniec dodając odrobinę cukru waniliowego do smaku.
onekinga
24 maja 2011, 01:55pycha , omlet wygląda niesamowicie;)