Siedzę, pracuję a koleżanki z pokoju wcinają batoniki, zupki w proszku, cukiereczki, pączki, piją kawkę z mlekiem i cukrem, a ja się trzymam!!! Twardo!! Od śniadania tylko serek homogenizowany, pomarańcza, kiwi, woda i czerwona herbatka. Ale jestem twarda.
P.S. proszę odpowiedzcie na mój wcześniejsz wpis i podzielcie się przepisem na dobry szpinak.
- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
siisi
12 marca 2007, 14:28ja szpinak po prostu rozmarazam na patelni dodaje sól pieprz trochę czosnku i już :) można dodać śmietany :)
Lanselotka
12 marca 2007, 14:14mrozony szpinak wrzucamy go garnka i na małym ogniu grzejemy do momentu az się rozpuści całkowicie. Potem dodaję 1 kostkę rosołową (najlepiej bulion knora z oliwkami)wyciskam kilka ząbków czosnku, odrobinę masła do smaku, trochę pieprzu normalnego i ziołowego i gotowe ;) Jeżeli lubisz zabielony na koniec dodajesz kilka łyżek jogurtu lub śnietany 12% i palze lizać :)