Tytuł wpisu w pamiętniku odchudzania:
ciacho, foto :)



  • msdmsd

    msdmsd

    25 kwietnia 2012, 06:36

    mniam :)

  • Kamila112

    Kamila112

    24 kwietnia 2012, 22:33

    Mniam, pysznie wygląda

  • goraleczka20

    goraleczka20

    24 kwietnia 2012, 21:26

    mniam:)

  • czerwona151

    czerwona151

    24 kwietnia 2012, 20:14

    RedTea masz pamietnik tylko dla znajomych, to tu Ci przepis napisze. BISZKOPT: 4 jajka, 2/3 szklanki cukru, 4 czubate lyzki maki, 3 czubate lyzki maki ziemniaczanej, 1 czubata lyzeczka proszku do piecz., 1 lyzeczka octu. zoltka oddzielic od bialek. bialka ubic z cukrem na sztywna piane. do zoltek dodac proszek i ocet i szybko wymieszac i dodac do bialek. ubic, a na koncu dodac obie maki i ponownie zmiksowac. dno tortownicy posmarowac margaryna i wysypac maka. wlac ciasto. piec 25-35 min w temp. 160-170 stopni. KREM TRUSKAWKOWY: 200g twarogu, 3 lyzki jogurtu naturalnego, 200g truskawek, okolo 1,5-2 lyzeczki zelatyny, cukier wedle uznania. zalezy jakie kto slodkie lubi. Twarog utrzec z jogurtem i cukrem. truskawki zmiksowac blenderem lub rozdrobnic widelcem i dodac do sera, wymieszac. dobrze jak ser jest zmielony bo nie ma grudek. ja utarlam go blenderem. biszkopt przeciac na pol, 1 czesc wlozyc do blaszki i skropic ponczem. ja zrobilam z wody i olejku waniliowego. ale rowniez mozna zrobic z wody i cytryny. pol kremu przelozyc na biszkopt, przykryc drugim biszkoptem, nastepnie reszta kremu i ulozyc truskawki. wszystko zalac tezejaca galaretka. SMACZNEGO

  • RedTea

    RedTea

    24 kwietnia 2012, 20:02

    mniam mniam ja tez chce daj przepis!

  • kamamm

    kamamm

    24 kwietnia 2012, 19:48

    mmmmmmmmmm

© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.