Tytuł wpisu w pamiętniku odchudzania:
TO JA


(szloch)SMUTNO MI WAGA STOI BRAK MOTYWACJI  BRAK CHECI DO DZIAŁANIA ZAŁAMKA 
  • Magdzior1985

    Magdzior1985

    7 lutego 2015, 23:34

    Tez mialam przestoje ale nie poddawalam sie i w koncu ruszyło, kilka razy chyba ze 4 zrobilam sobie przy takich przestojach 1 calkowity dzien glodowki, pilam wtedy tylko koktajle warzywne, na drugi dzien byl spadek.

  • annna1978

    annna1978

    5 lutego 2015, 21:40

    kochana Ty masz sporo chęci, a gorsze chwile każdy ma:))

  • kasaig

    kasaig

    4 lutego 2015, 22:08

    Nie załamuj się. W końcu nie masz takiej tragicznej wagi. Ciesz się,że waga stoi , a nie idzie w górę.

  • Asjia

    Asjia

    4 lutego 2015, 21:55

    Przykro mi :( ale będzie jeszcze dobrze, zobaczysz :)

  • thisisHiroshi

    thisisHiroshi

    4 lutego 2015, 21:11

    dlatego trzeba zrobić cheat day! :)) jeden dzień wolny od diety, trzeba przyśpieszyć metabolizm by waga znów zaczęła spadać. najtrudniejsze jest to, by po tym jednym dniu się opamiętać

  • katy-waity

    katy-waity

    4 lutego 2015, 21:05

    6kg juz za Toba, glupio byloby się poddać..

    • barbarossa1976

      barbarossa1976

      4 lutego 2015, 21:06

      no załamka totalna nie ma tak łatwo żarło się a teraz płacz

    • katy-waity

      katy-waity

      4 lutego 2015, 21:09

      oj znam te uczucia..

  • Grubaska.Aneta

    Grubaska.Aneta

    4 lutego 2015, 20:47

    Dlatego teraz sięgnij po polecana przeze mnie książkę i poczytaj. A zrozumiesz co nie co.

    • barbarossa1976

      barbarossa1976

      4 lutego 2015, 20:48

      rozumie dzieki mam dola i musze sobie poradzic to moja choroba

    • Grubaska.Aneta

      Grubaska.Aneta

      4 lutego 2015, 20:52

      Jak wolisz.

    • ewi82

      ewi82

      4 lutego 2015, 23:33

      czy mogę dowiedzieć się jaka to książka?

    • Grubaska.Aneta

      Grubaska.Aneta

      4 lutego 2015, 23:34

      "DLACZEGO CHCE BYĆ GRUBA"?

© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.