Tytuł wpisu w pamiętniku odchudzania:
:D


dzien dobry. musze sie pochwalic! dzisiaj waga pokazala 76.7 kg! no wiec tak: jesli uczciwie sie sotsuje do wskazowek dietetyka to waga leci jak szalona w dol.! ale to jest ten moj krytyczny moment... zawsze jak widze 76 kg to sobie mowie a to zjem cos przeciez i tak doszlo do 76 wiec nie jest zle albo skoro teraz mi sie udalo 76 to zaraz znowu do tego wroce i tak jest od okolo 3 lat ;( a z reszta nie wiem juz sie pogubilam. teraz chce zejsc do wagi 72 kg a pozniej zobaczymy. marze o 68 kg. podjelam decyzje na wakacjach chce zrobic plastyke brzucha- ale nie pelna tylko usuwanie faldu skornego tej obrzydliwej opony ktora tak nienawidze. wiec pewnie tez po tej operacji waga pokaze troche mniej. swoja droga ciekawe ile wazy taka skora na brzuchu. tak czy siak musze do wakacji schudnac jak najwiecej. boje sie bo dzis jedziemy do znajomych trzymajcie kciuki zebym nie zjadla nic nielegalnego. mam nadzieje ze mysl o forum bedzie mnie od tego powstrzymywala. trzymajcie kciuki motywujcie wspierajcie! troche wstydze sie wyciagac swoje kanapki beda obcy ludzie. kiedys nie mialam z tym problemu teraz nie chce mi sie nikomu tlumaczyc

  • angelisia69

    angelisia69

    27 lutego 2016, 13:42

    niech sie wstydzi ten kto widzi,a tak ogolem jak raz na 3 tyg zrobisz sobie cheat i zjesz cos zakazanego to podkrecisz metabolizm a nie przytyjesz.Jakbys cwiczyla regularnie to nie byloby problemu z wiszaca skora,no i wiadomo im wolniej chudniemy tym latwiej utrzymac skore w ryzach.Powodzonka

    • Ashestoashes

      Ashestoashes

      3 marca 2016, 12:39

      Wiesz komentarze w stylu "jakbys cwiczyla regularnie to nie byloby problemu z wiszaca skora" kojarza mi sie z matkami, ktorym przewracaja sie dzieci rozwalaja glowe placza a one sie na nie dra "jakbys sie nie przewrocila i szla powoli to by Cie nie bolalo a teraz masz" ;)

    • angelisia69

      angelisia69

      3 marca 2016, 13:12

      fajnie ;-)

© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.