Tytuł wpisu w pamiętniku odchudzania:
R2 - Hybryda Insanity/P90X dzień 16 (106) - z
innej beczki


WITAM!!!

dziś zacznę z innej beczki :P

a więc:
w sobotę zapisałam się na kurs... przez co rezygnuję z 2 kursów co miałam mieć teraz, aby móc iść na to szkolenie (finanse), które będzie trwało 6 miesięcy (od października) i to w WARSZAWIE... cóż, wykosztuję się, bo kurs trochę kosztuje, a dojazd pociągiem co drugi weekend i jeden nocleg z soboty na niedzielę też będzie kosztował, ale może dam radę... po prostu rezygnuję z wakacji w tym roku i jak najwiecej odkładam (nie zarabiam kokosów)
ogólnie miałam iść na operatora DTP i Cinema4D, a padło na to, że będę sie szkolić na Concept Art, aby móc robić coś takiego



dlatego ja już teraz wyciągnęłam szkicownik, ołówki i mam zamiar ćwiczyć i ćwiczyć... aby nie wyjść na durnia (nie mam szkoły plastycznej) i poradzić sobie jak najlepiej :P

wracając do ćwiczeń:
zapomniałam dodać, że w piątek miałam etap 'LEŃ', nie chciało mi się ćwiczyć, ale... zrobiłam rozgrzewkę, nagle naszło, nie chce mi się... przebrałam się z powrotem, a tu myśl 'czemu się poddajesz?' no i wróciłam, zrobiłam te ćwiczenia na nogi pomijając ABS, ale coś już było
wczoraj było podobnie, ale wzięłam się od razu w garść zrobiłam jedną serię z Chest & back i prawie całe Insane ABS ( będzie lepiej następnym razem), a dzis już mam energię na Insane Plyo Cardio :)

no to teraz menu:
śniadanie: serek wiejski z lnem i słonecznikiem
2 śniadanie: tortilla z pomidorkiem i wędliną, grahamka z almette (jogurt do picia jak coś)
obiad: barszcz + pierogi
kolacja: ?

ćwiczenia: Insane Plyo, czy coś jeszcze to się okaże

buźka i BRING IT!


  • gruszkin

    gruszkin

    14 maja 2013, 21:05

    no to będziesz miała sporo wyrzeczeń, ale w siebie warto inwestować

  • naja24

    naja24

    14 maja 2013, 08:02

    Imponujące te twoje kursy, powodzenia ;)

  • WhatBliss!

    WhatBliss!

    14 maja 2013, 07:59

    trzymam kciuki za dogonienie marzeń i życzę słonecznego wtorku :)! pozdrawiam ♥

© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.