Juz jakiś czas temu wpisałam swojego maila z "zamówieniem" na newslettera z Lidla. Zachęcona ogromnie ostatnimi reklamami o mającej się pojawić kolekcji rowerowej wybrałam się dzisiaj na sportowe zakupy:) Udało mi się "dorwać" ostatnią w moim rozmiarze neonową żółtą koszulkę rowerową (chciałam różową, ale już nie było. Cóż będę bardziej widoczna:) ), oraz już różową koszulkę funkcyjną w naprawdę dobrych cenach. Rowerowa - 29,90, funkcyjna 34,90.
Wrzucam zdjęcie i polecam jeśli ktoś szuka takich ubrań w dobrej cenie :)
Niestety zdjęcia żółtej z przodu nie mam.
Co jeszcze...
Rozłożyła mnie choroba i dziś rano postanowiłam trochę zaszaleć ze śniadaniem. Zazwyczaj rano jem płatki z mlekiem. Dzisiaj jednak postanowiłam wypróbować znaleziony gdzieś na internecie przepis na omlet z nadzieniem szpinakowym :)
Podaję przepis na mega szybki, pyszny i przede wszystkim dietetyczny przysmak:
Składniki: 2 jajka
odrobina startego sera żółtego
mrożony szpinak (ok 200g)
kilka pieczarek
ser pleśniowy (plaster pokrojony w kostke)
pieprz, sól, trzy zabki czosnku, bazylia
2 łyżki oliwy
Jajka roztrzepujemy i mieszamy z serem(łączy on jajka, i zastępuje mąkę), masę wylewamy na patelnię do smażenia na naleśników. Po ok. dwóch minutach obracamy na drugą stronę.
Szpinak rozpuszczamy na oliwie, dodajemy pieczarki. Doprawiamy czosnkiem i przyprawami. Kiedy pieczarki zmiękną, dodajemy kostki sera pleśniowego.
Pychota!
Polecam!!! :-)
Uciekam ćwiczyć, wydzielać endorfiny i spalać kalorie!!!
- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
klaudeczka1983
14 marca 2013, 21:12kocham szpinak :-)