Tytuł wpisu w pamiętniku odchudzania:
18.02.2014


08:15- śniadanie- mały kawałek chleba ziarnistego z masłem, serek wiejski 200 g

11:00- II śniadanie- tuńczyk (z wody, połowa puszki) z papryką konserwową i awokado, 3 łyżki fasolki czerwonej z kukurydzą w sosie pomidorowym po meksykańsku

15:00- obiad- 5 kawałków sushi, ok. 30 g łososia wędzonego na gorąco z koperkiem

16:30- przekąska- parę migdałów i suszonych śliwek kalifornijskich

18:40- kolacja- 1 duża mandarynka, 3 ząbki pomelo + 2 kostki czekolady Creme Brulee 

+ drożdże

Dziś zapisałam się na paznokcie- będę robić akryle 2 dni przed ślubem i poszliśmy z Piotrkiem do jubilera wybrać i zamówić obrączki. Po kolejnej wojnie bo mamy 2 różne gusta w końcu wybraliśmy. Jutro prawdopodobnie jedziemy do Krakowa.

Stepper: 28 min.

© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.