Tytuł wpisu w pamiętniku odchudzania:
15 październik


Śniadanie: krążek chlebka ryżowego z serem żółym.

II śniadanie: bułka z dynią (połówka z dżemem, połówka z serem żółtym, szynka i papryką)

Obiad: ryba na parze, dwie różyczki kalafiora, kilka brukselek.

Podwieczorek: trochę sałatki kalafiorowej i trochę potrawki z kurczaka (robiłam mężowi, więc trzeba było spróbować, czy dobre wyszło).

Kolacja: bułka z dynią z masłem i dżemem, mały talerzyk sałatki kalafiorowej. 

Byłam godzinę na kijkach.

  • adriana100

    adriana100

    16 października 2014, 08:46

    Miłego dnia:)

© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.