« Powrót do wyników wyszukiwania

Zhydrolizowane białko

Inne nazwy: Hydrolysed protein

Grupa Funkcja Szkodliwość
Aromat Aromatyzująca, Wzmacniająca smak Niezakazane
Najczęstsze skutki stosowania lub przedawkowania
Może wywołać reakcje alergiczne, a także skażenie nitrozoaminami, które są kancerogenne.
Zastosowanie
Szampony i preparaty do włosów.
Podobne z tej grupy
Benzofenony (1-12) 119-61-9
Cynamonian benzylu 103-41-3, 203-109-3
Difenylometan 101-81-5
Mentol 1490-04-6, 2216-51-5, 89-78-1, 15356-70-4
Muskon 541-91-3
Olejek mirbanowy 98-95-3
Olejek pomarańczowy 8028-48-6
Piżmo ambretowe 83-66-9
Piżmo moskenowe 116-66-5 
Salicylan metylu 119-36-8