« Powrót do wyników wyszukiwania

Zhydrolizowane białko

Inne nazwy: Hydrolysed protein

Grupa Funkcja Szkodliwość
Aromat Aromatyzująca, Wzmacniająca smak Niezakazane
Najczęstsze skutki stosowania lub przedawkowania
Może wywołać reakcje alergiczne, a także skażenie nitrozoaminami, które są kancerogenne.
Zastosowanie
Szampony i preparaty do włosów.
Podobne z tej grupy
Anetol (p-propenyloanizol) 104-46-1
Benzofenony (1-12) 119-61-9
Mentol 1490-04-6, 2216-51-5, 89-78-1, 15356-70-4
Olejek lawendowy 84776-65-8 
Olejek mirbanowy 98-95-3
Olejek pomarańczowy 8028-48-6
Olejek z mięty pieprzowej
Piżmo ambretowe 83-66-9
Piżmo ksylenowe 81-15-2
Piżmo moskenowe 116-66-5