« Powrót do wyników wyszukiwania

Mąka kukurydziana

Inne nazwy: Corn flour

Grupa Funkcja Szkodliwość
Inne Wchłaniająca Niezakazane
Najczęstsze skutki stosowania lub przedawkowania
Substancja jest bezpieczna dla organizmu. Jeśli jednak zwilżeje staje się idealnym środowiskiem do rozwoju grzybów, bakterii.
Zastosowanie
Talk, Zasypki, Pudry
Podobne z tej grupy
2-amino-2-methylopropanol 124-68-5, 204-709-8
Alkohol cynamonowy 104-54-1 
Cynoksat 104-28-9 
Eter difenylenowy 01-84-8
Ficyna 9001-33-6 
Fluorek potasu 7789-23-3, 232-151-5
Glinowo-cyrkonowe chlorkowo-wodorotlenkowe kompleksy 174514-58-0 
Kwas cytrynowy 77-92-9, 5949-29-1
Oksybenzon 131-57-7
Sarkozynian oleilowy 110-25-8, 203-749-3