21 stycznia 2008, 14:08
Czy ktoś stosował tabletki Bio CLA z zieloną herbatą? Jakie macie doświadczenia? polecacie?
21 stycznia 2008, 23:17
szczerze... zadnych a stosowalam przez ponad miesiac:///
- Miasto: Poznań
- Liczba postów: 386
21 stycznia 2008, 23:53
A dużo przy tym ćwiczyłaś???? Mnie to polecał kolega, który twierdzi, że jemu bardzo pomogło zamienić tłuszcz na mięśnie, ale ćwiczył sumiennie. Drogie cholerstwo, ale jakby miało działać..to kto wie - może bym przeżyła cenę.
25 stycznia 2008, 19:37
Szczerze nie polecam..:P Brałam je, mamuśka też brała i kicha.:D Szkoda kasy! 60zł na marne! mozesz to wydac na jakiś sprzęcik do cwiczeń!
26 stycznia 2008, 12:40
Ja "zjadłam" jeden listek.tzn 2 kapsułki dziennie ale trzymam dietę- duuuuuuużo warzyw i ćwiczę, a6w do tego rowerek stacjonarny i muszę przyznać że zrzuciłam 5kg w niedługim czasie. Sądzę że BIO CLA pomaga szybciej spalić tłuszcz przy regularnych ćwiczeniach bo nigdy przedtem nie schudłam tyle w tak krótkim czasie - tzn. 2 tygodnie:))
Na mnie to działa. poza tym lek ten sporo staniał ostatnio zapłaciłam za 60 kapsułek 47zł. pozdrawiam.:)))))
26 stycznia 2008, 16:25
moim zdaniem działa:))) zmiejszyl mi sie apetyt na slodkosci, schudlam 5 kilo:)
28 stycznia 2008, 08:01
ja stosowalam jakis czas temu. specjalnie sie diety nie trzymalam ale cwiczylam sporo. schudlam 2 kg w trakcie brania 1 opakowania. widac bylo ze pomaga spalac tluszcz bo na udach tak delikatnie mi sie uda zarysowaly:)
28 stycznia 2008, 15:51
Brałam Bio CLA z zieloną herbatą przez 2 miesiące,po 2 tabletki dziennie i jezdziłam po dwie godzinny dziennie na stacjonarnym rowerku i schudłam 10 kilo.Jestem strasznie szczęśliwa!!!!!!!!!!!!!!!!!!
9 lutego 2008, 10:45
Ja brałam CLA i niestety żałuję. Niestety bo nawet przy małej aktywności fizycznej są jakieś efekty. Tylko, że moje jelita nie wytrzymały tych tabletek, są wyjałowione bardzo i teraz muszę uważać na to co jem bo szybko mogę dostać biegunkę ze strasznymi bólami jelit. Moja mama np. mogłaby stosować CLA cały czas bo ma mocny układ pokarmowy, ja niestety musiałam odpuścić zażywanie tych tabletek.
9 lutego 2008, 18:47
Ja też je brałam trzy opakowania połknęłam i nic!!! szkoda tylko kasy i wątroby napewno na każdego działa inaczej ale z tego co słyszałam szkoda zachodu