- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
5 września 2016, 09:26
Co myślicie o cydrze jako zamienniku wina?
Z uwagi na dietę i leki nie mogę pić alkoholu w dużych ilościach (a właściwie żadnych), ale po 6 mcach abstynencji robię się "towarzysko uciążliwa" więc od czasu do czasu popijam cydr. Boję się jednak, że na diecie i z tego muszę zrezygnować.
5 września 2016, 09:31
Jeżeli podstawą dobrej zabawy dla Twoich znajomych jest alkohol to zmień znajomych. Nie możesz pić alkoholu to nie pijesz i tyle. I naprawdę da się dobrze bawić ze znajomymi bez konieczności sięgania po procenty.
5 września 2016, 13:29
Jeżeli podstawą dobrej zabawy dla Twoich znajomych jest alkohol to zmień znajomych. Nie możesz pić alkoholu to nie pijesz i tyle. I naprawdę da się dobrze bawić ze znajomymi bez konieczności sięgania po procenty.
5 września 2016, 13:40
To pytanie powinnaś raczej zadać lekarzowi, ponieważ jak sama napisałaś w pierwszym poście problem nie dotyczy tylko diety ale leków które bierzesz.
5 września 2016, 14:09
cydr jest tez alkoholem i ma wiecej kalorii niz wino z tegpo co wiem, wiec lepsze wino, przyajmniej pomaga na trawienie.
najmniej kaloryczna jest wodka z cola 0.
5 września 2016, 18:01
Rozumiem, że jeśli powiem, że chodzi mi wyłącznie o opinie z perspektywy przestrzegania diety, to powinnam zapytać dietetyka, a nie wywnętrzniać się na forum? :D
O ja głupia i naiwna, a myślałam że od tego są Pogaduchy :D
Dzięki za dobre rady, pozdrawiam :)
5 września 2016, 18:03
cydr jest tez alkoholem i ma wiecej kalorii niz wino z tegpo co wiem, wiec lepsze wino, przyajmniej pomaga na trawienie. najmniej kaloryczna jest wodka z cola 0.