Temat: Krzywe nogi?

Hej wam!

Oto powrzechnie uznawane rodzaje krzywizn nóg:

X: łączy się w kolanach i kostkach
A: łączy się w kolanach
O: łączy się w kostkach
Nogi proste: łączą się w kolanach, łydkach i kostkach

Czy któraś z tych krzywizn tyczy się waszych nóg?
Macie na tym punkcie kompleksy?
Jak się z tym czujecie?

Ja mam krzywiznę X i uważam, że to najestetyczniejsza ze wszystkich, ale przez nią nie mogą chodzić w zbyt obcisłych jeansach albo z miniówkach. 

Ja mam A ale że nigdy nie pokazuję swoich nóg bo są za grube to się tym nie przejmuję
Przecież X to jest normalna postawa, kiedy łączysz kostki i kolana? Dlaczego niby nie możesz chodzić w obcisłych spodniach...?
Ja wg tego rysunku mam A, bo łączę kolana, ale nie mogę kostek, mogę jedynie na siłę, ale wtedy mocno uciskają mnie kolana, nie mogę tak stać. E tam, chodzę sobie w wąskich spodniach.

Pasek wagi
a jak lacza sie uda, kolana, lydki i kostki/:D?>??
a mi  łączą się w kolanach, łydkach i kostkach :))
A mi sie lacza tylko w kostkach i...?  Nie wydeje mi sie, zeby byly krzywe.

Duzo zalezy od tego ile sie wazy, ot co.
Ja mam X, ale w sumie też trochę O? Bo łączą się w kostkach, ale w kolanach to tak prawie, prawie... i mam z tego powodu OGROMNE kompleksy... bardzo to widać, ani spódniczki ubrać, tylko ciągle w spodniach... legginsy też mogą być, ale gdybym miała same nogi pokazać, to nie...

edit: jeszcze dodam, ze uda to mi sie stykaja, bo no... maja troche masy, ale lydki akurat nie i jest taka przepasc miedzy nimi jak cholera :| brzydko to wyglada, naprawde! 
Wydaje mi sie że X jest poprawne, normalna. A reszta prawda, to są już skrzywienia.
Pasek wagi
ja mam X, tylko aktualnie bez przerwy pomiedzy udami i mam to w nosie
btw zaletą grubych nóg jest to, że krzywizn nie widać (no chyba że karykaturalne A przy dużej nadwadze, ale to już skrajne przypadki)

© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.