Temat: Odchudzanie do Sylwestra - 10 kg, szukam chętnych! :)

Hej, jak w tytule. Rozpoczynam odchudzanie do Sylwestra 2014/2015 :) zostało 11 tygodni licząc od poniedziałku 13. 10. 2014. 

11 tyg x 7 dni = 77 dni. 

dużo i nie dużo. 

ja obecnie ważę w okolicach 70 kg, mam 163 cm wzrostu. 

60 kg było by idealnie no nie chcę wyglądać jak wieszak. 

proponuję grupę chętnych i zmotywowanych aby codziennie się wspierać. 

Dieta: 4-5 posiłki, zdrowo, nie tłusto. odstawiamy też na ten okres słodycze. zastępujemy je kisielem, budyniem, serkiem homogenizowanym. do tego dziennie jeden grejpfrut lub sok z niego świeżo wyciśnięty + 2-3 l wody dziennie.

nie jestem zwolenniczką liczenia kalorii :)

co do ćwiczeń- tu daję każdemu dowolność. ja osobiście będę ćwiczyć z Ewą 3 x w tyg + siłownia raz lub dwa razy w tyg jak mi czas pozwoli. 

niech aktywność będzie dla każdego przyjemnością. 

myślę też nad A6W ale nigdy jej nie dokończyłam, może tym razem się uda? 

Mam nadzieję że zbierze się nas liczne grono bo w końcu w kupie siła :)

Pozdrawiam i czekam na pierwsze chętne. 

START poniedziałek 13.10. 2014 - teraz jestem chora i dlatego ruszam od poniedziałku.

Pasek wagi

Dolaczam do Ciebie z tym ze bez budyniow i kisielow :-) co prawda pragne schudnac do studniowki (31 sierpnia) ale sprawdze swoje mozliwosci i zobaczymy ile schudne :-) ogolnie zamierzam chodzic na basen i cwiczyc na orbitreku ale to od pon bo rowniez jestem chora :D

Pasek wagi

karmelovee napisał(a):

Dolaczam do Ciebie z tym ze bez budyniow i kisielow :-) co prawda pragne schudnac do studniowki (31 sierpnia) ale sprawdze swoje mozliwosci i zobaczymy ile schudne :-) ogolnie zamierzam chodzic na basen i cwiczyc na orbitreku ale to od pon bo rowniez jestem chora 

masz czas 

zaczełabym od stycznia dopiero:D

Ja też dołączam się do Ciebie :) Ja kisiele ale bez cukru :) Ćwiczenia co dam radę - zobaczę w poniedziałek po wizycie u ortopedy 

Pasek wagi

blondyneczkaaaaa10 napisał(a):

karmelovee napisał(a):

Dolaczam do Ciebie z tym ze bez budyniow i kisielow :-) co prawda pragne schudnac do studniowki (31 sierpnia) ale sprawdze swoje mozliwosci i zobaczymy ile schudne :-) ogolnie zamierzam c9hodzic na basen i cwiczyc na orbitreku ale to od pon bo rowniez jestem chora 
masz czas zaczełabym od stycznia dopiero
Z ta waga co mam teraz to wole pomalu chudnac i przez dluzszy czas :-) choc i tak watpie ze uda mi sie tyle schudnac w takim czasie ale sie okaze :p

Pasek wagi

karmelovee napisał(a):

blondyneczkaaaaa10 napisał(a):

karmelovee napisał(a):

Dolaczam do Ciebie z tym ze bez budyniow i kisielow :-) co prawda pragne schudnac do studniowki (31 sierpnia) ale sprawdze swoje mozliwosci i zobaczymy ile schudne :-) ogolnie zamierzam c9hodzic na basen i cwiczyc na orbitreku ale to od pon bo rowniez jestem chora 
masz czas zaczełabym od stycznia dopiero
Z ta waga co mam teraz to wole pomalu chudnac i przez dluzszy czas :-) choc i tak watpie ze uda mi sie tyle schudnac w takim czasie ale sie okaze :p

chodziło mi bardzie o date tej studniówki

karmelovee napisał(a):

Dolaczam do Ciebie z tym ze bez budyniow i kisielow :-) co prawda pragne schudnac do studniowki (31 sierpnia) ale sprawdze swoje mozliwosci i zobaczymy ile schudne :-) ogolnie zamierzam chodzic na basen i cwiczyc na orbitreku ale to od pon bo rowniez jestem chora 

studniówka w sierpniu ??? OMG ...świat stanął na głowie ...

Chętnie się dołączę ... :)

może warto grupę utworzyć ??

tez sie pisze :d tylko odpadam z tych kisielow budyniow i grejfrutow  bo nie lubie :D

tez sie pisze :d tylko odpadam z tych kisielow budyniow i grejfrutow  bo nie lubie :D

© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.