Temat: Nie moge sie powstrzymac!

Co tydzien obiecuje sobie, ze wiecej tego nie zrobie bo nie wypada. Od tego sa pamietniki. Tu ludzie powazne problemy maja a ja tydzien w tydzien robie to samo....chwale sie beszczelnie Dzis piatek...wroce za tydzien

Ludzie....schudlam 700g ;)

Pasek wagi

Marta11148 napisał(a):

Co tydzien obiecuje sobie, ze wiecej tego nie zrobie bo nie wypada. Od tego sa pamietniki. Tu ludzie powazne problemy maja a ja tydzien w tydzien robie to samo....chwale sie beszczelnie Dzis piatek...wroce za tydzien Ludzie....schudlam 700g ;)
Ty bezwe mnie tu????!!!!!!!!swinia

zoykaa napisał(a):

Marta11148 napisał(a):

Co tydzien obiecuje sobie, ze wiecej tego nie zrobie bo nie wypada. Od tego sa pamietniki. Tu ludzie powazne problemy maja a ja tydzien w tydzien robie to samo....chwale sie beszczelnie Dzis piatek...wroce za tydzien Ludzie....schudlam 700g ;)

Sory ja to co piatek robie
Pasek wagi

Marta11148 napisał(a):

zoykaa napisał(a):

Marta11148 napisał(a):

co piatek chudniesz se????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!czy sie tu udzielasz??jedno i drugie beze mnie!!???mam "se"isc?
gratki :)
no tak ludzie poważne problemy tu mają pytają się czy pierzemy majtki eh... 
A ty tu o odchudzaniu na takiej stronie ?! jak możesz :D

Gratulacje :)

zoykaa napisał(a):

Marta11148 napisał(a):

zoykaa napisał(a):

Marta11148 napisał(a):

co piatek chudniesz se????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!czy sie tu udzielasz??jedno i drugie beze mnie!!???mam "se"isc?

Zostan. Co piatek sie waze i dziele moim sukcesem z niewiastami na forum Mysle, ze mnie za to kochaja
Pasek wagi

Marta11148 napisał(a):

zoykaa napisał(a):

Marta11148 napisał(a):

zoykaa napisał(a):

Marta11148 napisał(a):

Zostan. Co piatek sie waze i dziele moim sukcesem z niewiastami na forum Mysle, ze mnie za to kochaja
ja mysle ze ONE CIE ZA TO NIENAWIDZA,w tym ja,nie pozwalam chusc beze mnei!!!poza tym racja tu jazda,majtki mycie a Ty z odchudzan iem,POMYLILAS portale

aurinzu napisał(a):

no tak ludzie poważne problemy tu mają pytają się czy pierzemy majtki eh... A ty tu o odchudzaniu na takiej stronie ?! jak możesz :DGratulacje :)

Dzieki, sorry nie pomyslalam...tak jakos mi do glowy przyszlo ze moz to dobre miejsce aby cos  o odchudzaniu wspomniec. Teraz mi glupio. Gdzie o tych majtach pisza?
Pasek wagi
Gratulacje !

© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.