- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
22 marca 2013, 16:50
22 marca 2013, 16:51
Co tydzien obiecuje sobie, ze wiecej tego nie zrobie bo nie wypada. Od tego sa pamietniki. Tu ludzie powazne problemy maja a ja tydzien w tydzien robie to samo....chwale sie beszczelnie Dzis piatek...wroce za tydzien Ludzie....schudlam 700g ;)
22 marca 2013, 16:53
Ty bezwe mnie tu????!!!!!!!!swiniaCo tydzien obiecuje sobie, ze wiecej tego nie zrobie bo nie wypada. Od tego sa pamietniki. Tu ludzie powazne problemy maja a ja tydzien w tydzien robie to samo....chwale sie beszczelnie Dzis piatek...wroce za tydzien Ludzie....schudlam 700g ;)
22 marca 2013, 16:54
Sory ja to co piatek robieTy bezwe mnie tu????!!!!!!!!swiniaCo tydzien obiecuje sobie, ze wiecej tego nie zrobie bo nie wypada. Od tego sa pamietniki. Tu ludzie powazne problemy maja a ja tydzien w tydzien robie to samo....chwale sie beszczelnie Dzis piatek...wroce za tydzien Ludzie....schudlam 700g ;)
22 marca 2013, 16:56
22 marca 2013, 16:56
co piatek chudniesz se????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!czy sie tu udzielasz??jedno i drugie beze mnie!!???mam "se"isc?Sory ja to co piatek robieTy bezwe mnie tu????!!!!!!!!swiniaCo tydzien obiecuje sobie, ze wiecej tego nie zrobie bo nie wypada. Od tego sa pamietniki. Tu ludzie powazne problemy maja a ja tydzien w tydzien robie to samo....chwale sie beszczelnie Dzis piatek...wroce za tydzien Ludzie....schudlam 700g ;)
22 marca 2013, 16:57
Zostan. Co piatek sie waze i dziele moim sukcesem z niewiastami na forum Mysle, ze mnie za to kochajaco piatek chudniesz se????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!czy sie tu udzielasz??jedno i drugie beze mnie!!???mam "se"isc?Sory ja to co piatek robieTy bezwe mnie tu????!!!!!!!!swiniaCo tydzien obiecuje sobie, ze wiecej tego nie zrobie bo nie wypada. Od tego sa pamietniki. Tu ludzie powazne problemy maja a ja tydzien w tydzien robie to samo....chwale sie beszczelnie Dzis piatek...wroce za tydzien Ludzie....schudlam 700g ;)
22 marca 2013, 16:57
no tak ludzie poważne problemy tu mają pytają się czy pierzemy majtki eh... A ty tu o odchudzaniu na takiej stronie ?! jak możesz :DGratulacje :)
22 marca 2013, 16:58