« Powrót do wyników wyszukiwania

Zhydrolizowane białko roślinne (100209-45-8)

Inne nazwy: Hydrolysed vegetable protein

Grupa Funkcja Szkodliwość
Antystatyk Antystatyczna, Wzmacniająca smak Niezakazane
Najczęstsze skutki stosowania lub przedawkowania
Skutki uboczne występują raczej po spożyciu i wiążą się z nadmierną aktywnością, nietrzymaniem moczu i kału. Częste spożycie może skutkować zmniejszoną masą ciała.
Zastosowanie
Szampony i preparaty do włosów.
Podobne z tej grupy
1-heksadekanaminium, 2-dodecylo-N,N,N-trimetylochlorek 103807-18-7
Chlorek dimetylodiokadecyloamonu 107-64-2
Dimetyloamina kokoamidopropylowa 68140-01-2 
Distearynian glicerolu 1323-83-7
Eter 2-hydroksy-3-(trimetylamonio)propylowego chlorku z gumą guar 65497-29-2 
Lauramide DEA 120-40-1 
Oktametylocyklotetrasiloksan 69430-24-6
Papaina 9001-73-4
Sarkozynian amonu 68003-46-3
Skrobia kukurydziana 9005-84-9, 9057-07-2