« Powrót do wyników wyszukiwania

Zhydrolizowane białko roślinne (100209-45-8)

Inne nazwy: Hydrolysed vegetable protein

Grupa Funkcja Szkodliwość
Antystatyk Antystatyczna, Wzmacniająca smak Niezakazane
Najczęstsze skutki stosowania lub przedawkowania
Skutki uboczne występują raczej po spożyciu i wiążą się z nadmierną aktywnością, nietrzymaniem moczu i kału. Częste spożycie może skutkować zmniejszoną masą ciała.
Zastosowanie
Szampony i preparaty do włosów.
Podobne z tej grupy
Chlorek dimetylodiokadecyloamonu 107-64-2
Dimetyloamina kokoamidopropylowa 68140-01-2 
Eter 2-hydroksy-3-(trimetylamonio)propylowego chlorku z gumą guar 65497-29-2 
Oktametylocyklotetrasiloksan 69430-24-6
Pantenol 81-13-0
Papaina 9001-73-4
Quaternium-26 68953-64-0
Sarkozynian amonu 68003-46-3
Skrobia kukurydziana 9005-84-9, 9057-07-2
Wazelina biała 8009-03-8