- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
1 marca 2013, 17:56
1 marca 2013, 18:18
Z nototenią jeszcze się nie poznaliśmy :) Także nie mam pojęcia, natomiast co do reszty to ryby najlepiej wymieniać w menu. Warto zjadać te z białym jak i z czerwonym mięsem. Co do gatunków to wybieraj pod siebie tzn. chcesz coś tłustszego z większą dawką kalorii to bierz makrelę, śledzia, sardynki czy łososia. Zależy Ci na chudym to dorsz, sola czy pstrąg ląduje na talerzu ;)
Trzeba tylko zwracać uwagę na zbędne dodatki, w których czasem je sprzedają.
1 marca 2013, 21:17