- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
19 lutego 2013, 21:00
Cześć, Kochane!
Mam ogromny problem z mąką pełnozianistą (przenna pełnoziarnista).... Nie "piecze się", nie "ścina"... Naleśniki, które robie cieniutkie i smażę bardzo długo na patelni w środku są surowe. Właśnie w piekarniku mam ciasto z mąki pełnoziarnistej, piecze się już godzinę i 20 min i jest... surowe w środku.
Miałyście kiedyś taki problem? Jakieś sugestie?
Buziaki,
Ewa
19 lutego 2013, 21:01
19 lutego 2013, 21:03
19 lutego 2013, 21:03
19 lutego 2013, 21:06