3 czerwca 2011, 21:38
Mam pytanie. Czy któraś z osób tu obecnych pisała HACCP dla lodów śmietankowych i mógłby mi udzielić paru wskazówek na priv ?
Edytowany przez ramayana 3 czerwca 2011, 23:02
- Dołączył: 2007-10-23
- Miasto: Dęblin
- Liczba postów: 71
3 czerwca 2011, 23:03
pojedź do sanepid-u tam siedzą ludzie, których zakichanym obowiązkiem jest ci pomóc.
tak będzie najszybciej i pewnie.
nie będziesz musiała potem wszystkiego zmieniać przy kontroli.
pozdr.
3 czerwca 2011, 23:06
ok ja jutro to będę kończyła. Dziś daję spokój. Dzięki za informacje
- Dołączył: 2010-06-27
- Miasto: Kraina Marzeń
- Liczba postów: 558
3 czerwca 2011, 23:08
A ja Ci proponuje pójść do biblioteki na przerwie wypożyczyć książkę z przetwórstwa mleczarskiego, tam jest schemat z wyznaczonymi CCP.