Nowy temat Lista tematów

Temat:

czarna sukienka na wesele ??

• Słowa kluczowe:

Zozolina

29 lipca 2010, 16:47 (List #31)
slonko mi osobiście byloby przykro ze w "moim" dniu któras zalozyla biala suknie...

wiosna1956

Miasto: Warszawa

Listów: 1394

29 lipca 2010, 16:50 (List #32)
 raczej ja bym nie założyła czarnej sukienki chyba że to by była zupełnie taka balowa  a nie z typu- mała czarna -
Postanowienie wakacyjne: 62kg
Pasek wagi
Początkowa sylwetka Obecna sylwetka Mój cel

fawnn

Miasto: Gliwice

Listów: 2592

29 lipca 2010, 17:08 (List #33)
Hmmm. Nie nie zalozylabym calkiem czarnej sukienki na wesele - dlaczego? Idz na slub w kolorowej lub bialej sukience... :)
Postanowienie wakacyjne: obronic mgr. znalesc prace i chudnac... byc niezalezna.
Pasek wagi
Początkowa sylwetka

IwonaLucyna

Miasto: Kozia Wola

Listów: 1169

29 lipca 2010, 17:52 (List #34)
podobno
tak twierdzi jeden z wziętych stylistów
najbardziej NIE WYPADA iść na wesele ubranej na biało
bo to kolor zarezerwowany dla PANNY MŁODEJ
Postanowienie noworoczne: WYGLĄDAĆ JAK MILION DOLARÓW
Pasek wagi

elewinka1989

Miasto: Kraków

Listów: 173

29 lipca 2010, 17:53 (List #35)
ja byłam w czarnej sukience na weselu w maju-nawet dodatkowo dość krótkiej i nikt mi nic złego na jej temat nie powiedział :)
wręcz przeciwnie zresztą teraz na wesela to ludzie chodzą ubrani jak chcą-widziałam babkę w kombinezonie czarnym :D i faceta w zielonych trampkach i koszulce do garnituru
jeśli się w swojej dobrze czujesz to jak najbardziej idź

chiki

Miasto: Jungle

Listów: 1606

29 lipca 2010, 18:02 (List #36)
A nie lepiej zapytać o zdanie na ten temat pannę młodą? To jej dzień. Jeśli uzna, że jej nie przeszkadza ani czarny, ani biały - nie widzę przeszkód. Natomiast może stwierdzić, że wolałaby jednak, żeby goście nie byli "w żałobie" ani nie klonowali "jej koloru" - i w takim przypadku powinno się jej zdanie uszanować.

Ja tam białą pozwolę mieć każdej - idę w srebrze do ślubu :D Czarny mi nie przeszkadza, szczególnie ożywiony kolorowymi dodatkami :) ale jeśli nie masz pewności - zapytaj pannę młodą co sądzi o czerni na jej weselu.
Postanowienie noworoczne: Gdyby człowiek wiedział, że się przewróci, to by się położył :) No "if"ing!
Pasek wagi

mgrkk

29 lipca 2010, 18:42 (List #37)
dlaczego nie?? ja na kazdym weselu jakim byłam byłam w czarnych i jakos zadna mloda para nie miała pecha.... co za gadanie:)
jak najbardziej czarna moze byc do tego super kolorowe dodatki i baw sie dobrez;)

aksaburg

Miasto: pokój bez klamek

Listów: 459

29 lipca 2010, 18:43 (List #38)
Ja nie chodzę na wesela w białych lub czarnych sukienkach.
Źle bym się czuła...

Czy jestem przesądna? No nie wiem, ale skąd mam wiedzieć może państwo młodzi są przesądni i w najważniejszym dniu ich życia ciągle będą myśleć o czarnym stroju ich gościa?
I ja również nie wyobrażam sobie, żeby ktoś na moje wesele przyszedł w białej sukni... Dlatego też sama tak nie chodzę.

Ale prawda jest taka, że teraz coraz częściej spotyka się na weselach kobiety ubrane na biało lub na czarno...

Jeżeli jednak zdecydujesz się na czarną sukienkę polecam czerwone lub srebrne błyszczące dodatki, żeby ją "rozweselić".
Postanowienie noworoczne: Ukończyć szkołę z wagą 57!
Pasek wagi

Cailina

Miasto: Na Wsi

Listów: 2865

29 lipca 2010, 20:04 (List #39)
Jak ladna to pasuje. Lepsza czarna niz biala.

Zozolina

29 lipca 2010, 21:44 (List #40)
dokładnie lepiej czarna niz biala...

Najpopularniejsze słowa kluczowe na forum.