Nowy temat Lista tematów

Temat:

seks analny

Akula

Miasto: Infundybuła Chronosynklastyczna

Listów: 95

30 lipca 2010, 21:32 (List #71)
paranormalsun, nikt nikogo nie zmusza ani nie namawia, również nie zniechęca. Twoje Ciało, Twój wybór. Też tak kiedyś myślałam, ale zmieniłam zdanie. Jak nie spróbujesz, to się nie dowiesz i tyle :) Na początku w pupie na pewno jest ciaśniej, ale jak się rozluźni, to bez różnicy.  Jak ktoś się boi niespodzianek to lewatywa, albo stoperan. Nie ma bata, żeby coś wyszło niechcący
Postanowienie noworoczne: być szczupłą i szczęśliwą całe życie :)
Pasek wagi

Jowitka23

Miasto: Warszawa

Listów: 2352

30 lipca 2010, 21:33 (List #72)
My tu gadu-gadu a powinnysmy isc pocwiczyc miesnie kegla w tych naszych rozlazlych bo za chwile nam tak wyrobia dupeczki, ze juz nie bedzie gdzie i nasi faceci, ktorzy na pewno sa gejami skoro lubia anala wymienia nas na meski model a my na koniec bedziemy tylko robic pod siebie i do konca zycia puszczac baczki ma ktos jeszcze jakies ciekawe nie sprawdzone doswiadczenia i teorie na ten temat?
Pasek wagi
Obecna sylwetka

paranormalsun

Miasto: Gdańsk

Listów: 1476

30 lipca 2010, 21:36 (List #73)
Akula wiem, ze nikt nie zmusza ani nie namawia tylko wczesniej pisalam, ze bym chciala sprobowac tylko wlasnie to mnie odstrasza - ze moga byc takie efekty :D
Pasek wagi
Początkowa sylwetka Obecna sylwetka Mój cel

Akula

30 lipca 2010, 21:38 (List #74)
ja też uciekam, na dzisiaj dość wrażeń. Poczekam, aż mój wróci z pracy i kto wie??? wazelina stoi przy łóżku zdam relację jutro. Miłej nocy i erotycznych snów
Pasek wagi

Jowitka23

30 lipca 2010, 21:39 (List #75)
paranormalsun wiec sama sie przekonaj i nie patrz na opinie innych bo to pisza zazwyczaj te, ktore tego nie probowaly tylko nasluchaly glupot i przekazuja dalej:) ja ile razy robilam tyle razy zadnej niespodzianki nie mialam a lewatywy ni robilam ani nic podobnego:)
Pasek wagi
Obecna sylwetka

Akula

30 lipca 2010, 21:42 (List #76)
Paranormal ryzyko zawsze istnieje, musisz mieć tego świadomość. Ale zdarza się naprawdę rzadko taka niemiła niespodzianka. Jak czujesz, że masz coś w jelitach, to lepiej odpuść sobie :) Grunt to się od razu nie zniechęcać, pomału, delikatnie.
Pasek wagi

Jowitka23

30 lipca 2010, 21:42 (List #77)
Akula, Ty nam zycz goracej nocy no kochana ale Ci tej wazelinki musi schodzic jak sie ma rozlazla no niee??:P Baw sie dobrze jak maz wroci i zasnij zmeczona
Pasek wagi
Obecna sylwetka

Akula

30 lipca 2010, 21:45 (List #78)
Do tego dostałam okres, więc moja rozlazła jest nieczynna. A chyba nie było tematu, czy faceci lubią w trakcie menstruacji???? hmmm???
Pasek wagi

madziafka

Miasto: Dąbrowa Górnicza

Listów: 109

30 lipca 2010, 21:52 (List #79)

No ja tyle lat i bez niespodzianek. Moja wazelina tez czeka.....mysle ze procz watku o menstruacji jeszcze by sie przydal o pissingu i tych bardziej sado maso.

Pasek wagi
Początkowa sylwetka Obecna sylwetka Mój cel

Akula

30 lipca 2010, 21:54 (List #80)
madziafka, masz rację, w końcu nic co ludzkie nie jest nam obce :) Teraz to naprawdę spadam, zajrzę jutro, co tam ciekawego w temacie :)
Pasek wagi

Najpopularniejsze słowa kluczowe na forum.