Vitalia.pl  dieta, odchudzanie, fitness Vitalia - dieta, odchudzanie, fitness

Nowy temat Lista tematów

Temat:

Harmonet - skutki uboczne już po trzech dniach???????

Merenvien

8 lutego 2010, 23:07 (List #1)
Coś się kurczę dzieje ze mną... Jestem trochę senna, nie mogę się skoncentrować, codziennie boli mnie brzuch... Budzę się w środku nocy bo mam wrażenie, ze ktoś jest u mnie w pokoju... Ogólnie ryczę z byle pierdół :( Pomijam to, żre waga nagle z tej wskaźnikowej na pasku podskoczyła do 69,5 mimo wizyty w toalecie. Nie wiem co mam robić, bo gin jest znajomym taty i zapenił, ze nic takiego nie będzie miało miejsca... A ja nie wiem jak sobie z tym poradzić. Dziś po raz pierwszy byłam opryskliwa wobec znajomych ze szkoły - zawsze staram się przemilczeć, a dziś miałam jakiś atak histerii :(
Rodzice twierdzą, że przesadzam :( I Kurcze no! Ja naprawdę źle się czuję :(

Można jakoś to wszystko załagodzić? Słyszałam, że z tabletkami przeciwbólowymi nie można przesadzać. Słyszałam też , że tycie po tabletkach to bujda - że to woda gromadzi się w organiźmie... Co jest PRAWDĄ, a co MITEM?????

Proszę pomóżcie mi :((

Ja nie płacze. To oczy mi się pocą.

PS Tabletki zapisano mi z powodu braku od 1,5 roku miesiączki. To tak w ramach wyjaśnienia...

redshadow

Miasto: Warszawa

Listów: 1217

8 lutego 2010, 23:16 (List #2)
ja mialam poi harmonecie podobnie, stany depresyjne, zly humor i klucie serca. to nie jest normalne, te pigulki nie sa dla ciebie dobre, idz do gina, zeby je zmienil na inne!!!
Początkowa sylwetka Obecna sylwetka Mój cel

Kroplaa

Miasto: Nibylandia

Listów: 1026

8 lutego 2010, 23:31 (List #3)
PO 3 dniach masz takie skutki uboczne? nie chce mi się w to wierzyć.
Postanowienie noworoczne: Na rozgrzewkę!
Pasek wagi
Mój cel

Merenvien

8 lutego 2010, 23:39 (List #4)
Nie mówię, ze to skutki uboczne! Po prostu widzę co się ze mną dzieje... Możliwe, że to reakcja na duży stres... Chociaż nie wszystko tłumaczy...

Sheyla

8 lutego 2010, 23:39 (List #5)
moze za duzo o tym czytałaś i Ci sie udziela czasimi sobie mamy zwyczaj coś najwyraźniej wkręcić, nie mówie ze tak jest w Twoim przypadku ale przemysl to, a dzisiaj śpi spokojnie:)

Drakulka

8 lutego 2010, 23:42 (List #6)
wiele moich znajomych miały właśnie takie efekty brania tabletek, z tego co pamiętam 2 z nich wlasnie po tych. nie ma wyjscia, musisz zmienic i dopasowac do swojego organizmu... ja mialam to szczescie ze trafilam w 10 :)

Merenvien

8 lutego 2010, 23:51 (List #7)
Kurcze.... Może jeszcze poczekam, a jutro jeszcze raz pogadam z rodzicami...

baffik

9 lutego 2010, 00:00 (List #8)
ja Harmonet biore od jakichs 3 lat i jest super nie mam zadnych skutkow ubocznych ale na poczatku bralam yasmin i bylo katastrofalnie- poszlam zmienic do gina i jest spoko czuje sie jakbym nie brala zadnych tabletek:) wiec sadze ze to ich wina - jesli sie to nie wyreguluje po 3 miechach to idz zmienic:) pozdrawiam

kasia19152

Mam dziś urodziny!

Miasto: dietolandia

Listów: 37

9 lutego 2010, 00:11 (List #9)

HARMONET = masakra, przynajmniej w moim przypadku-;((

brałam je rano, wiec moze to i moj błąd, zamiast wieczorem wtedy całe poczucie głodu mozna przespać... oprócz wpływu na wzrost wagi miałam problem z krażeniem, krepnieciem krwi,,zwlascza nogiii,, masakra...myslałam za trace czucie w nogach,, czasami ból był nie do wytrzymania-;( brałam 6 m-cy,, a potem jak ręką odjął-;))) obecnie biorę logest i jest oki-;))

lecz wiadomo tabletki anty. sprawa indywidualna-;) i każde mają jakieś skutki uboczne , kwestia tylko we właściwym doborze przez lekarza

Postanowienie noworoczne: dumnym wzrokiem, pewnym krokiem z Nowy rokiem
Pasek wagi

aanka1986

Miasto: Poznań

Listów: 926

9 lutego 2010, 00:13 (List #10)
ja po harmonecie miałam identycznie!! po prostu nie panowałam nad sobą :/
Postanowienie wakacyjne: 8 kg mniej do października ;)
Pasek wagi

Najpopularniejsze słowa kluczowe na forum.