1 lutego 2010, 12:41
(List #2)
Ja korzystalam, stety - niestety nie w Wawie, ale na pewno polecam. Zafundowalam sobie ta przyejmnosc na urodzinki i teraz tylko odcinam kupony bo poza mile spedzonym dniem mam teraz "Manual" do ktorego zerkam, kiedy mam watpliwosci jakie kolory sa dla mnie, jakie fasony odpowiednie. Zakupy teraz juz nie sa katorga (mimo rozmiaru) bo nie zabieram do przymierzalni zbednych ciuchow, wszystko do siebie zaczyna pasowac (proces kompletowania garderoby trwa) a ja czuje sie lepiej i nie zastanawiam sie co jest nie tak, dlaczego twarz wyglada jakos szaro, bo wszystko ma rece i nogi. Okazalo sie ze ubieralam sie dokladnie odwrotnie ;) - wiec polecam a co do ceny to w Szczecinie kosztuje to 500 zl, niby malo nie jest, ale z perspektywy czasu widze, ze warto. Spotkanie trwalo ok 4h, dobieralysmy wspolnie kolory, fasony, dodatki, mialam robionych pare werski makijazu i dobranych fryzur komputerowo troche. To wszystko zostalo spisane, namalowane i wydrukowane - polecam w Szczecinie Sylwie Majewska.
Postanowienie wakacyjne:
Zdrowe cialo, zdrowy umysl, zdrowe serce i dusza :)