Nowy temat Lista tematów

Temat:

Zelixa c.d

ivetka39

Miasto: Tanowo

Listów: 125

11 marca 2010, 13:10 (List #4371)
dzieczyny brałam  odradzam Wam ja brała Zelixe 15  przez okrągły rok ani super mnie nie odchudziła a mam poniej artmie serca i operację jelta grubego za sobą a kg wróciły tak ja po kazdej diecie cud. POlecam WAm książkę Nie potrafie schudnąć  i poczytacie sobie naoprawde warto i  jak sróbyjecie to zobaczycie jak działa ta dieta POzdrawiam Iwona
Początkowa sylwetka Obecna sylwetka Mój cel

mgielkabombelkowa

11 marca 2010, 13:21 Edytowane przez mgielkabombelkowa 11 marca 2010, 13:22 (List #4372)
ivetka39 , tutaj prawie każda dziewczyna bierze zelixę, i na własnych doświadczeniach wie jakie mogą być dokuczliwe skutki uboczne, jak i każda ma swój rozum i czy ktos im odradzi czy nie i tak bedą tą zelixe brały. 
i na każdy organizm zelixa działa inaczej. to raczej sprawa indywidualna.
na mnie też mi się wydaje nie działała aż tak super, jak na inne dziewczyny dlatego zaniechałam jej łykania.
a czyjego autorstwa jest ta książka?? Duncana Pierre'a ??

sweetdreamss

11 marca 2010, 13:31 (List #4373)
A ćwiczyłaś dużo gdy ją brałaś?

Gosienka74

Miasto: zimna wieś

Listów: 344

11 marca 2010, 13:33 Edytowane przez Gosienka74 11 marca 2010, 13:34 (List #4374)

ivetka39 dziękujemy za ostrzeżenie, takie opinie pozwalają nam nie zapominać o tym, że trzeba uważać na siebie przy zelixie. czy w trakcie brania tabletek miałas już kłopoty z sercem? brałaś pod kontrolą lekarza? czy może na własną rękę? a kłopoty z jelitem grubym to z powodu zaparć jakie powoduje zelka?

dla nas oprócz zelki b. a może nawet ważniejsze jest wsparcie współtowarzyszek niedoli odchudzania z forum. gdyby nie dziewczyny i ich otwartość niektóre z nas już dawno poległyby w boju.

Postanowienie wakacyjne: do końca wakacji 14 kilo mniej
Pasek wagi

sweetdreamss

11 marca 2010, 13:46 (List #4375)
Czyli lepiej brać czy nie brać??
Moja siostra po 3 ciąży strasznie przytyła i za nic w świecie nie może tego zgubić, a nigdy wcześniej nie miała problemów z figurą...
Tylko, że ciężko ją namówić na ćwiczenia...
Przy braku ćwiczeń Zelixa zadziała?

belcia35

Miasto: Pod Lasem

Listów: 607

11 marca 2010, 13:49 (List #4376)
rower treningowy zakupiony - przekalkulowałam że tyle samo wydałabym na zelę na 2 miesiące - skoro nie mogę jej i tak brać to sprawiłam sobie inny ,, dopalacz'' ;-)) jak Andziorr już napisała czasem po przeczytaniu tylu stron gubie się w nickach i już nie pamiętam co komu odpisać ... Wzyta brata zaliczona- były gołąbki -roboty własnej i.. 2 kawałki placka - jezu jak on cudnie smakuje po 2,5 miesiąca - wsunęłam bez wyrzutów!!!! Paula- łazienkę jednak posprzątałaś - jednak drzemią w tobie ukryte pokłady zrozumienia dla siostry. Gosienka74- niezłe foty rodzinne. Kobietki jak wy bosko na fotach wyglądacie - rewelacyjnie. Z radością oglądam foty - u mnie poszukiwanie kabla do aparatu trwa ;-(( mam nadzieje że dziś gwiazda , znajdzie czas i odgruzuje pokój i pomoże mi foty wrzucić. Wstawie narazie foty z lipca zeszłego roku - co by porównanie było... Laseczki piszcie w wiadomościach na nk- jaki macie nick na vitali- bo kręcę już wszystko.Jutro odwiedziny mamy- tak się stęskniłam jak dziecko..... Dzięki że jesteście . POZDRAWIAM I WITAM - nowe laseczki na forum, i te całą resztę cudnych kobietek które klikają od dawna.
Postanowienie wakacyjne: 20-01-100dni 11kg- 3 Maj 200dni ...kg???
Pasek wagi

gizia1987

Miasto: Głubczyce

Listów: 174

11 marca 2010, 14:21 (List #4377)
dziękuję za odpowiedź :) naprawę sporo piszecie . a powiedzcie czy prowadzicie samochód jak bierzecie zelkę? bo ja właśnie robię prawko wczoraj wzięłam tabletkę w południe i rano jechałam tylko nie za dobrze mi szło na 1 godzinie na 2 znaczna poprawa he he i nie wiem pewnie powinnam porządnie  uruchomić te szare komórki i nie szukać wymówek ;) pozdrawiam trzymajcie się cieplutko (taki żarcik he he widzę że wszystkie marzniemy )
Pasek wagi

stokrotkakrk

Miasto: Kraków

Listów: 444

11 marca 2010, 14:25 (List #4378)

Czesc dziewczynki :*

o jaaa przepraszam ale nawet nie zamierzam czytac zaleglych wpisow bo kilka bitych godizn musialabym na to poswiecic ;D u mnie hm.... niestety okazalam sie kompletnie nieodpowiedzialna pod wzgledem odchudzania.... najpierw sie trulam zelka a bez niej wpierniczam wszystko co popadnie no i efekty na wadze po czasie zobaczylam ;/ 73 kg :(((( beczec mi sie chce ale nawet to nie ma sensu bo od samego plakania nie powroce do moich 68 kg ;/ codziennie wstaje i od razu sie poddaje planujac ze od przyslowiowego jutra.... ;/ mysle nad jakims wspomagaczem tzn cos co zmniejsza laknienie... moze macie cos wyprobowanego????? tylko wolalabym cos o wiele mniej wjezdzajacego na psyche niz dzialala na mnei zelka :) buziole :*** ps. Candy kochanie co to sie dzieje z toba????? :(

Postanowienie noworoczne: Przywitac Nowy Rok z "6" z przodu :))
Pasek wagi
Początkowa sylwetka Mój cel

stokrotkakrk

Miasto: Kraków

Listów: 444

11 marca 2010, 14:28 (List #4379)
gizia1987  ja normalnie prowadzilam autko biorac zelke ale pamietam ze akurat pierwszego dnia na tabsie musialam jechac w dosc dluga podroz jak dla mlodego kierowcy [ czyli jakies 50 min w jedna strone :) ] wtedy panicznei sie balam , w glowie mi sie chwilami krecilo i ogolnie bylam taka przerazona wszystkim co wczesniej mnei nei dotyczylo.....
Postanowienie noworoczne: Przywitac Nowy Rok z "6" z przodu :))
Pasek wagi
Początkowa sylwetka Mój cel

belcia35

Miasto: Pod Lasem

Listów: 607

11 marca 2010, 14:30 (List #4380)
stokroteczko - witaj , żałuj że nie nadrobiłaś lektury - tak wiele osób pytało co u ciebie i gdzie  nam zaginęłaś ;-))))))))  wszystkie grzeszymy, jedne krótko inne dłużej . Pobądz z nami i nie znikaj, nie zniechęcaj się. Dużo osób porzuciło zelę, z różnych względów, ale wspieramy się i opieprzamy po staremu.
Postanowienie wakacyjne: 20-01-100dni 11kg- 3 Maj 200dni ...kg???
Pasek wagi

Najpopularniejsze słowa kluczowe na forum.