Nowy temat Lista tematów

Temat:

Meridia 10 bierze ktoś?

Hipnotyzerka

Listów: 30

20 sierpnia 2007, 11:20 (List #1)
ja zaczęłam w sobotę. poki co jest super, a u WAS jakies moze efekty uboczne?
Pasek wagi

Hipnotyzerka

20 sierpnia 2007, 11:43 (List #2)
nikt nie bierze?
Pasek wagi

Korsas

Miasto: Bielsko-Biała

Listów: 913

20 sierpnia 2007, 11:50 (List #3)
hehe , chyba nie    
Pasek wagi
Początkowa sylwetka Obecna sylwetka Mój cel

Mimmi45

20 sierpnia 2007, 12:12 (List #4)

Działa super ale krótko. Do miesiąca.

Wejdź na temat Meridia i inne w forum moje odchudzanie

KoOlorowa

20 sierpnia 2007, 13:07 (List #5)
Ja biore od miesiąca.. Jak tylko zaczynałam, to ważyłam 85..
schudłam 7 kg..

Hipnotyzerka

21 sierpnia 2007, 16:34 (List #6)
zobaczymy ile ja schudne:)

Pasek wagi

dilmun

Miasto: Solec Kujawski

Listów: 5

24 sierpnia 2007, 22:00 (List #7)
od dziś jestem na Meridii 15, mam nadzieje, że dzięki niej nie będę miałą skoków wagi:))
Pasek wagi
Mój cel

chcebycchuda

29 sierpnia 2007, 17:51 (List #8)
zaczelam brac tabletki meridia 15:) bylo mi ciezko zdobyc recepte:( udalo sie:) ja nie mam duzo do schudniacia... zawsze bylam szczupla i wazylam 47kg... robilam wszystko zeby przytyc... wazylam 53 kg... ale jak skonczylam rok temu szkole sredia... nic nie robilam tylko przez rok siedzialam w domu:9 bez rzadnego ruchu... ze slabosciami do slodyczy i fast foodow... to tego tabletki anty... zaczelam wazyc 64kg... zle sie czulam z ta waga. grube uda i twarz opuchnieta... nie lubie patrzec na zdjecia z tego okresu... wracajac do tabletek juz 4 dzien:) jak narazie suchosc w buzi czuje...ja tylko wezme 15 tabletek a jak to nie pomoze to gora jedno opakowanie... chce poprostu odluczyc sie zlych nawykow... wzielam sie za bieganie jakis czas temu:) ale nie zawsze jest czas i ochota... wrecz sie zmuszam... siostra mnie pilnuj... pomaga mi:) jak biore tabletki jem 2 posilkizaczelam brac tabletki meridia 15:) bylo mi ciezko zdobyc recepte:( udalo sie:) ja nie mam duzo do schudniacia... zawsze bylam szczupla i wazylam 47kg... robilam wszystko zeby przytyc... wazylam 53 kg... ale jak skonczylam rok temu szkole sredia... nic nie robilam tylko przez rok siedzialam w domu:9 bez rzadnego ruchu... ze slabosciami do slodyczy i fast foodow... to tego tabletki anty... zaczelam wazyc 64kg... zle sie czulam z ta waga. grube uda i twarz opuchnieta... nie lubie patrzec na zdjecia z tego okresu... wracajac do tabletek juz 4 dzien:) jak narazie suchosc w buzi czuje...ja tylko wezme 15 tabletek a jak to nie pomoze to gora jedno opakowanie... chce poprostu odluczyc sie zlych nawykow... wzielam sie za bieganie jakis czas temu:) ale nie zawsze jest czas i ochota... wrecz sie zmuszam... siostra mnie pilnuj... pomaga mi:) jak biore tabletki jem 2 posilki dziennie... sniadanie i obiadek. mam nadzieje ze nie dopadnie mnie efekt jojo... trzymam kciuki za was dziewczynki) ja juz waze 57-56:) chce 54 najlepiej sie czulam z ta waga:)
 dziennie... sniadanie i obiadek. mam nadzieje ze nie dopadnie mnie efekt jojo... trzymam kciuki za was dziewczynki) ja juz waze 57-56:) chce 54 najlepiej sie czulam z ta waga:)

31 sierpnia 2007, 16:47 (List #9)
        Witam dzisiaj zaczełam  brać  meridie 15 mam  pytanie czy te tabletki sa w  kapsułkach bo takie mi sprzedali w aptece czy to sa te same  

chcebycchuda

Listów: 6

31 sierpnia 2007, 19:42 (List #10)
ja kupilam na recepte w malborku w promocji maridia 15 za 73,50 zl a meridia 10 jest po 113 zł bardzo drogo
ja biore juz 10 dni i rzadnych rezultatow. musze i tak sie pilnowac z jedzeniem slodyczy w srode zjadlam 6 kawalkow roznego ciasta nic apetytu nie chamuje po za tym biegam i to dzieki temu wczesniej kilka kilo zgubilam

Najpopularniejsze słowa kluczowe na forum.