No kochane co mi poradzicie na prawdę mam wrażenie że wszystko wypróbowałam z tych ćwiczeń i w ogóle jednak mój brzuch nadal ma w talii 69 cm :/ Bardzo was proszę o już WYPRÓBOWANE przez was ćwiczenia które dały wam efekty z brzuszka zszedł tłuszczyk i talia stała się węższa. Mam twister,płytę Tamilee Weeb itp.
Ja cwiczyłam a6w i tylko 1cm z talii zniknął:/ tłuszcz zamienił sie w miesnie i nadal mam szeroką talię moze mniej obtłuszczona:/ ale za to polecam hula hop:D:D
Postanowienie noworoczne: Osiągnąc swój cel za wszelką cenę!! Jak najszybciej, jak najskuteczniej:)
a jakieś ćwiczenia wypróbowane z netu ? jest pełno ja korzystałam z programu na brzuch takiego z forum Vitalii ale niestety 3 tygodnie i marne efekty . Chyba -1 cm z talii.
Ja cwiczyłam a6w i tylko 1cm z talii zniknął:/ tłuszcz zamienił sie w miesnie i nadal mam szeroką talię moze mniej obtłuszczona:/ ale za to polecam hula hop:D:D
Postanowienie noworoczne: Osiągnąc swój cel za wszelką cenę!! Jak najszybciej, jak najskuteczniej:)