Nowy temat Lista tematów

Temat:

Wszystko o...A6W Aerobiczna 6 Weidera

ritaza

1 sierpnia 2007, 22:11 (List #41)
Witam!!!
Ja mam takie pytanko- mam dużą nadwagę- czy też moge ćwiczyć A6W?wiem, że będzie mi na początku bardzo ciężko ponieważ mój brzuch jest ogromny..co o tym sądzisz?Jestem na diecie Smacznie dopasowanej.Dziś minął mój pierwszy dzień.Pomyślałam że dołączę ćwiczenia.Proszę o radę:)
Odpowiedz Cytuj Zgłoszony do moderacji -

1 sierpnia 2007, 22:20 (List #42)
Witam ;) Od dzisiaj zaczynam a6w. Jakiś czas temu ćwiczyłam, ale po 10 dniach znudziło mnie to...  Wiem jakie były efekty więc znowu zacznę, a co mi tam  I mam nadzieję, że teraz sie nie poddam.
Pozdrawiam

ziemniaczek

Miasto:

Listów: 6

3 sierpnia 2007, 16:50 (List #43)
Ja dzis robię czwarty dzień. Na razie jest spoko. Czuję brzuch w trakcie i na drugi dzień,. Ale przynajmniej widze, że ćwiczenia działają! Chcę schudnąć własnie tam, na moim kochanym brzuszku. Teraz nie wygląda zbyt dobrze :( Trzymam kciuki :D
Pasek wagi
Początkowa sylwetka Obecna sylwetka Mój cel

maretto

4 sierpnia 2007, 14:18 (List #44)
A to ja też zaczynma ;) Już dziś ;) Mam nadzieje, ze tym razem dotrwam. Kiedys zaczelam, ale monotonia sprawila, ze nie wytrzymalam ;p Oby tym razem bylo inaczej. Bo widze, ze te ćwiczenia naprawde dają efekty ;)

5 sierpnia 2007, 18:18 (List #45)

hej wytłumaczcie mi co znaczt np. w dniu drugim 2 serie i 6 cylki?

Ja to rozumiem tak robie bezprzerwy 6 cykli czyli łącznie 36 powtórzeń ćwiczeń a co znaczy seria? że mam zrobić 2 razy po 36?

Pozdrawiam

LOLA

5 sierpnia 2007, 18:38 (List #46)
Mam małe pytanko!!! Podczas okresu można też wykonywać te ćwiczenia czy raczej nie???? plis niech ktoś odpisze. Z góry dziękuje:)

KaSiEnKa1993

Listów: 129

5 sierpnia 2007, 19:55 (List #47)
A dlaczego nie można?Co ma okres do tych ćwiczeń?:))
Pasek wagi

onlyyou

Miasto: Katowice

Listów: 43

6 sierpnia 2007, 12:06 (List #48)
> hej wytłumaczcie mi co znaczt np. w dniu drugim 2
> serie i 6 cylki?
> Ja to rozumiem tak robie bezprzerwy 6 cykli czyli
> łącznie 36 powtórzeń ćwiczeń a co znaczy seria? że
> mam zrobić 2 razy po 36?
> Pozdrawiam

najpierw robisz 1 serie po 6 powtorzeń , a potem druga serie tez po 6 . Pomiedzy ma byc chwilka przewry zeby mięsnie brzucha odpoczeły.

dzisiaj 11 dzień :)
Postanowienie wakacyjne: Schudnąc do SYLWESTRA!!!
Pasek wagi
Początkowa sylwetka Obecna sylwetka Mój cel

Agnieszka

6 sierpnia 2007, 21:08 (List #49)
A ja jestem na 22 dniu i.... dalej nie widze różnicy :D Albo mam zaburzenia wzroku, albo nie wiem co... ale ta aerobiczna jest nudna jak cholera... jeszcze tylko 20 dni.

magistrantka

6 sierpnia 2007, 21:42 (List #50)
ja 23 dzien i tez juz jestem znudzona,  a tu dopiero polowa!

Najpopularniejsze słowa kluczowe na forum.