Nowy temat Lista tematów

Temat:

chipsy Lays Prosto z Pieca

lolly.

14 marca 2010, 21:14 (List #21)
chipsy były moim nałogiem, potrafiłam kiedyś zjeść 5-8 paczek wielkich dziennie, trochę się odzwyczaiłam ale ten widok w sklepie kusi, oj kusi.
a te prosto z pieca wydają się być dobre, lecz nie dla mnie. ;-)

calineczkaaaaaa

Miasto: Wrocław

Listów: 1

27 marca 2010, 11:02 (List #22)
a kojarzycie może krązki mini ryżowę rosmini to się chyba nazywa o smaku pizzy? Czy wiecie że te krążki mają wiecej alorii niż owe lejsy prosto z pieca :) mają także więcej tłuszczu !! Byłam w szoku bo zawsze wydawało mi sie ze te ryżowe dmuchane gówienka są mniej kaloryczne a wrecz dietetyczne a tu lipa węglowodanami się nie różni mają ich tyle samo za to chipsy maja mniej kalorii i mniej tłuszczu ! A dodatkowo te chipsy nowe mają wiecej białka niz krązki ryżowe smakowe :) Pycha są te chipsy takie prawdziwe ziemniaczki chrupiące
Postanowienie wakacyjne: w lipcu ważyć 65 kilo ! ;)
Pasek wagi
Początkowa sylwetka Obecna sylwetka Mój cel

BeeSweet

Miasto: Kraków

Listów: 270

1 kwietnia 2010, 00:01 (List #23)
Tak, ale te "dmuchane gówienka" objętościowo wychodza lepiej( w sensie ze 100 gramowa paczka jest duzo większa, niz chipsów ziemniaczanych). Ja tam za chipsami nie przepadałam nigdy, kiedys nawet lubiłam ziemniaki w postaci frytków, ale już nie jadłam ich chyba z rok i jakoś mnie nie ciągnie. Ale moją obsesją są lody- ok. 0,5 litra tygodnowo, a w lecie jeszcze więcej :)
Pasek wagi
Początkowa sylwetka

asimil

Miasto: Legionowo

Listów: 1421

1 kwietnia 2010, 12:34 (List #24)
Czipsy jem na imprezach, bardzo rzadko, bo ostatnio znajomi też przestawili się na zdrowsze odżywianie. Ostatnio do zagryzania drinków były słupki marchewki i selera, z sosem czosnkowym ;-)
Postanowienie wakacyjne: Dbać o siebie i swoje szczęście :-)
Pasek wagi

PromykVit

Miasto: Sosnowiec

Listów: 248

1 września 2011, 21:51 (List #25)
ostatnio bardzo rzadko sięgam po chipsy. ale jak już, to wybieram właśnie Lay's prosto z pieca solone. są niesamowicie dobre. odpowiednio słone i słodkie. zupełnie inny standard chipsów.
Postanowienie wakacyjne: Ujrzeć 6 z przodu, a za nią 5 (chociaż) :)
Pasek wagi

adveenture

Miasto:

Listów: 7768

3 września 2011, 01:17 (List #26)
chipsy to chipsy i nimi pozostaną.
same śmieci - niewazne czy prosto z pieca/piekarnika/garnka czy 75% mniej tluszczu..
Postanowienie noworoczne: jeść smacznie, zdrowo, kolorowo.
Pasek wagi

Najpopularniejsze słowa kluczowe na forum.