ok, biore go, ale tą soraye chyba tez.....
w takim wypdku jak tego uzywac? rano jeden, wieczerom inny?????
Ogrooooomne. Wczoraj myślałam że mi skóre ten ballsam wyżre xDDDD
To już do najprzyjemniejszych doznań nie należało, ale wolę żeby paliło niż żebym umierała z zimna. Swoja droga jak kilka razy posmarowałam sie tym zimnym zaraz po kąpieli to później 30 minut skakałam i latałam po domu , żeby tylko nie czuć tego zimna ( jak ktoś ma problemy z ruchem , tzn niby nie ma czasu, to polecam ten z Perfecty - 30 minut dodatkowego treningu
)
bo ani mnie to grzeje ani ziębi
Moze dlatego że masz tam same kości ? xDDD
Nie, a tak powaznie to dziwne, bardzo dziwne. Mi naprawdę jest źle na początku, mimo że jestem totalnym zmarzluchem, to ten balsam jest mimo wszystko bardzo ostry ;( Ale chyba skuteczny, a to się liczy ;-)
> no to ja mam chyba jakąś upośledzoną skórę bo ani
> mnie to grzeje ani ziębi
Mnie tam zawsze goraco, jak ludzie chodza w bluzach itd., to ja w koszulce tylko.... Pomijajac historie z poparzeniem/udarem? słonecznym kiedy to siedzialem w dresie, na sloncu (30 st. w cieniu), owiniety kocem i mna telepalo :). Mimo tego, ze zawsze mi goraco, to ten zimny mnie zamrozil...moze faktycznie trza bylo troche poskakac, a nie liczyc na drżenie miesni :D
Nooo, wysmarowalem sie dzisiaj tą Eveliną i muszę powiedziecie, ze trooochę paliło, ale bardzo przyjemnie. Mimo, iż mam coś z tą termoregulacją i wiecznie mi gorąco, to uwielbiam wygrzewać się np. na Słoneczku (tzn. na plaży oczywiscie :D) lub w wannie.
Pozdrawiam i polecam