Nowy temat Lista tematów

Temat:

Dieta - kto ze mną?

• Słowa kluczowe:

plazowiczka92

21 marca 2010, 08:57 (List #251)
sialalalaa wiatmy serdecznie :) Ja sobie przedłużam pierwszą fazę i jak na razie zrzuciłam 5,5 kilograma i jestem mega szczęśliwa :)

chce.byc.chuda

21 marca 2010, 14:33 (List #252)
plazowiczka - super , tak trzymac !

Eskalija

Miasto:

Listów: 39

21 marca 2010, 20:36 (List #253)
Plazowiczka ja takze przedluzam faze pierwsza o jeden tydzien bo nie za dobrze mi poszlo a w weekendy to oszukiwalam i nici z tego mojego chudniecia
Pasek wagi
Początkowa sylwetka Obecna sylwetka Mój cel

CostaDelSol

21 marca 2010, 22:05 (List #254)
Cześć Wszystkim

Weekendy w domu są koszmarne.. Czuję się bardziej zmęczona leniem, niż swoją pracą przez 5 dni w tygodniu.. Dobrze, że jutro wraca harmonogram posiłków.. 

Przez ostatni miesiąc wypadłam z SB i nie mogę zacząć jej od nowa... Ciągle jakieś oszustwa... 
Ale jutro nowy tydzień i wierzę że będzie owocny w spadek wagi.. 

Wam też tego życzę 

Millagro84

Miasto:

Listów: 8

22 marca 2010, 20:11 (List #255)
Witam!!Po tygodniu nieobecnosci-cialem,duchem bylam z wami wracam i zdaje raport:). Z racji ze bylam u rodzicow narzeczonego czesto jedzenie bylo anty sb a jednak pilnowalam sie z bialkiem i cukrem:).Jedynym moim grzechem byl raz kawalek szarlotki i pare razy wino:))). Mimo wina i poszlo mi pol kilo w dol:).W tej chwili jest 60 kg i dzis drugi dzien fazy pierwszej z racji ze wczesniej robilam nieswiadomie bledy.Nabylam ksiazke O SB i juz wiem wszystko:)).Jak tam dziewczyny?U mnie kroluje bialyt chudy ser,jajka,ryby,warzywa..Pozdrawiam serdecznie!!!A jak Wy stoicie z jedzonkiem??
Postanowienie wakacyjne: Do maja 53 kg!!!Nie poddam sie:)
Pasek wagi
Początkowa sylwetka Obecna sylwetka Mój cel

plazowiczka92

23 marca 2010, 09:01 (List #256)
Witajcie :)
A ja z jedzeniem stawiam na białe chude sery, dużo warzyw, mięsa z piersi z kurczaka lub indyka i ryby. Właściwie nawet się nie spodziewałam, ze na SB można takie wyśmienite rzeczy robić :)

Biedroneczka19811

26 marca 2010, 13:21 (List #257)
Właściwie nawet się nie spodziewałam, ze na SB można takie wyśmienite rzeczy robić :)

Najpopularniejsze słowa kluczowe na forum.