Ja dzięki dukanowi miałam ogromne problemy z wątrobą - i od razu piszę bardzo dużo piłam , lekarz mi powiedział że dieta ta to jest poprostu wyniszczanie organizmu i największa głupota
maharet1092 ja należę do grona osób które nie są w ciąży, nie są uczulone i nie mają żadnych problemów ani z wątrobą, nerkami czy też innymi organami no i nie ma żadnych przeciwskazań do stosowania diet a jednak dieta Ducana mnie zaszkodziła...
szczerze mówiąc ja też nie wiem. Pilnowałam się na każdym kroku, poszłam nawet po poradę do dietetyczki, zrobiłam badania bo w pewnym momencie zaczęłam podejrzewać że może mam coś z tarczycą. Wszystko było ok. Dopiero jak osiągnęłam wagę 90 kg waga stanęła. Później przez jakiś rok czasu nie mogłam zrzucić ani grama, przez to o mały włos nie wpadłam w depreche. Dopiero od niedawna zauważyłam że waga jakby lekko drgnęła do dołu. Jednak do tej pory nie wiem co było nie tak że waga tak drastycznie poszła w górę.
> Jest jeszcze grono ludzi nie w ciąży, nie > uczulonych i bez problemów z wątrobom, u których > nie ma przeciwwskazań do stosowania diety.A poza > tym co za pomysł stosować jakąkolwiek dietę > odchudzającą w ciąży?
maharet1092 a która normalna kobieta ciężarna jest na diecie ?