Nowy temat Lista tematów

Temat:

BRAK MOTYWACJI

agnes811

Miasto: Miasteczko

Listów: 42

8 lutego 2010, 22:14 Edytowane przez agnes811 8 lutego 2010, 22:14 (List #1)
dziewczyny, zupełnie sobie nie radzę z powrotem na właściwą drogę, ciągle odkładam na jutro, niby mam plan, ale to ma być jutro a jutro się odechciewa. może to ma związek z okresem, jestem teraz w trzecim dniu cyklu? sama już nie wiem, PROSZĘ O JAKĄŚ MEGA MOTYWACJĘ.
Pasek wagi

martha...

8 lutego 2010, 22:19 (List #2)
mega motywacja: inne laski będą piszczeć jak zobaczą jak pięknie wyglądasz po diecie ;)

cookie1995.

8 lutego 2010, 22:29 Edytowane przez cookie1995. 29 czerwca 2010, 01:15 (List #3)

malwinkaab5

Miasto: Elbląg

Listów: 84

8 lutego 2010, 22:29 (List #4)
to moja ostatnia motywacja:

patrzę sobie na takie zdjęcie i mnie to motywuje do ruszenia tyłka z fotela .

Oprócz tego czasem dotyka swojego brzucha, staram się wyczuć gdzieś tam ukryte zarysy mięśni i myślę o tym żeby wydobyć je na zewnątrz, odkryć, wydobyć spod tych moich fałd.

A no i niezawodny sposób na chłopaka. Tzn. chęć pokazania facetom swojej ślicznej (już niedługo) talii itd.

Buźka
Postanowienie wakacyjne: po wakacjach co najwyżej 46 kg
Pasek wagi
Początkowa sylwetka Obecna sylwetka Mój cel

poprostuja99

Miasto: Szczecin

Listów: 2558

8 lutego 2010, 22:30 (List #5)
Zobacz ile już schudłaś !! Nie zaprzepaść tego !! Jeszcze troszkę i będziesz super laską!! Ja kiedyś przestałam w połowie i przybyło mi 25 kg :/
Postanowienie noworoczne: Schudnąć !!
Pasek wagi

xxxxxxw

Miasto: ^^

Listów: 48

8 lutego 2010, 22:52 (List #6)
ja też mam ten problem
myślę, że pomogłoby mi gdybym się bardzo zakochała;p
Pasek wagi

monimoni27

Miasto: Pszczyna

Listów: 12

8 lutego 2010, 23:27 (List #7)
No, mnie też by się przydało jakiegoś super czaru motywującego. Moje "od jutra" trwa już ok  tygodni. Ale żałosne. Najgorsze, że pod wieczór mam ochotę "wrąbać" konia z kopytami. czasem to robię.  jak znajdziesz swoją motywację, napisz, jak to zrobiłaś. Może innym się przyda?
Pozdrawiam i wierzę, że znajdziesz.

Postanowienie noworoczne: Waga 53kg, rozmiar S i żebym czuła sie dobrze sama ze sobą
Pasek wagi
Obecna sylwetka

Malakandra

Miasto: Miasteczko

Listów: 1250

8 lutego 2010, 23:37 (List #8)
zdjęcie z początku odchudzania bardzo motywuje... no i to, że już tyle udało się osiągnąć i cel jest bliski... poza tym skoro robię coś dla siebie, to po co to odkładać...
Pasek wagi

pieknyumysl....

9 lutego 2010, 00:12 (List #9)
hmmm... jak nie jestes w zwiazku to wejdz sobie na neta... i poznaj super fajnego goscia...z ktorym mogloby polaczyc cie cos wiecej....i powiedz mu ze spotkasz sie z nim za miesiac....o ile oczywiscie tyle wytrzyma....noo a jesli tak to sama zobaczysz jak dziala... u mnie 4 kg mniej w 2 tyg....wiemm ze wiekszosc to woda.... ale teraz spokojnie sobie dietkuje i idzie calkiem calkiem:)

idaliad

Miasto: Warszawa

Listów: 294

9 lutego 2010, 08:58 (List #10)
Ja sobie w niedzielę zrobiłam zdjęcia porównawcze. I chociaż nie miałam z czym porównać, bo te sprzed diety mam w domu, to zauważyłam że na zdjęciach wyglądam zupełnie inaczej (lepiej!) niż widzę siebie w lustrze. Poza tym zrób listę powodów dla których się odchudzasz, może kup sobie jakiś ładny ciuszek w mniejszym rozmiarze - na mnie to działa. Właśnie jestem na etapie wpasowywania się w nowe, przymałe jeansy ;)
Postanowienie noworoczne: Zamienię tłuszczyk w mięśnie. 60 kg mięśni ;)
Pasek wagi

Najpopularniejsze słowa kluczowe na forum.