Przylacze sie i obiecuje, ze jak teraz nic nie wyjdzie to w ogole rezygnuje ;/
Wzrost : 166 cm Waga : ok.97 ( chociaz teraz zmienilam miejsce pobytu i wage wiec musze jutro z rana na nia wskoczyc i podam dokladnie) Cel : 1. w miare realny - dojsc do 80 kg przy pomocy diety SB i biegania oraz cwiczen typu brzuszki etc.
Postanowienie wakacyjne: Odchudzać się rozsądnie i unikać kompulsów.
30.07.2010 DIETA: zjedzone 1200-1500 kcal: 3 pkt RUCH 40min spaceru, 1h ćwiczeń dywanowych : ponad 1,5 godz. : 3pkt WODA 1,5l wody, dwie herbaty: owocowa i biała (0,5l) razem 2l 2 l i więcej: 3pkt. Niestety skusiłam się na małego wafelka. Razem: 9pkt
Postanowienie noworoczne: Do końca roku osiągnę wymarzony cel:)
Ja mam na koncie dzisiaj 3 h i 22 minut pedałowania w terenie - tak - pod kątem ruchu to przebiję zapewnie wszystkie, hehe, ale pod kątem diety to się okaże. Mam nadzieję, że się zmobilizuję :D
Idę robic brzuchole ;)
Postanowienie noworoczne: Cele na 2012r: marsz/kije 8,3/500 km; rower terenowy 1164/6000km; bieganie 0/200 km; pływanie 45,9/200 km
kojfel ja też chcia łam sobie odpuścić to całe odchudzanie bo czułam straszną presję otoczenia a nie własne chęci; została bym z tymi swoimi kilogramami ale chcę jednak na przekór wszystkim pokazać na co mnie stać! Super jest ta grupa wsparcia bo tylko osoby mające te same problemy są wstanie nas zrozumieć. Jesteśmy SUPER ODCHUDZACZE i DAMY RADĘ