Mozikowska jak chcesz to jedz ze mną;))jadę na 6 dni;))chętna??
ślicznie wygladaja,jak wróce to spróbuję zrobić;))
Kurde a ja??? no oczywiście zostawcie tą ujańxczałą, zmierzła i filozofującą Summer samą ;( xD ahhah Kuźde że te placuszki można se spokojnie wcinać bd na diecie??? tosz to niemorlane;P laski!!! ja wam mówie te @ mnie wykończy kiedys w sensie życiowym, bozeby takiego doła i dno żywieniowe i emocjonlane łąpać to przesada -.- Kapitulejsozn..temu właśnei po 3 czy 4 dniach obżarstwa powiedziaął heloł i se poćwiczyłam;) oby jutro tylko dobrze wystartować z rańca to będzie good;)
A cóż tak panna Malutka się do Wawy wybierac ,co??? mas ztam rodzinke czy jak??? i wiesz też ci CHOLERNIE zazdroszcze takiego faceta choc wczoraj albo jakies 2-3h temu bardziej bym ci zazdrościłam;P bo teraz se poćwiczyłąm i jakoś mi lżej ogólnie:P
zaraz summer to obczai;D;P
to ja się tu dziś widze rozpisałam;P hue hue wiecie coraz wiecej czytam o tym Dunkanie i chyba się skusze kiedyś;) czyta w roku skzolny, bo jest to dość ciekawa, nie monotonna w sensie dieta...bo mozna robić naprzemian dni P i P+W także coś dla mnie ,bo ja po tygodniu wysiadam czytaj potrzebuje częstych zmian jeśli chodzi o żywienie;)
dobranoc;*
Hej Dziewczyny;))
widzę,że tu bardzo pozytywnie macie i mam nadzieję,że przymiecie mnie do swojego grona(ale to tak od 6 sierpnia bo jutro z facetem w góry jadę no i wiadomo się nagrzeszy a potem chętnie z wami będę się wspierała:))
Jestem Natalia tak przy okazji i na pewno będę tu często zaglądała;))
Buziaczki