Nowy temat Lista tematów

Temat:

Szukam osoby do wspólnego odchudzania;D

• Słowa kluczowe:

malutka1820

Miasto: Piła

Listów: 8357

29 lipca 2010, 11:36 (List #301)
Wstawię jak dostane laptopa;)))
Postanowienie noworoczne: Osiągnąć cel-50kg;)
Pasek wagi
Początkowa sylwetka Obecna sylwetka Mój cel

Mozikowska

29 lipca 2010, 13:12 (List #302)
suumer sama bestia też jesteś ! :P i sie nie chwal bo ja też super z mamą żyje :D nawet ciuchami sie wymieniamy :D
Namów mame na dukana,maja schudła na nim z prawie 68 na 58kg :)
ale tych lodów i babki nie wybaczamy Ci, o nie !

malutka1820

29 lipca 2010, 13:17 (List #303)
Oj nie:)Koleżanka ma racje:)ja tez się wymieniałam z mama dopóki nie przytyłam 25 kg;((((((((
Pasek wagi

x..SummeR..x

29 lipca 2010, 16:49 (List #304)

Haha no ja nie iwem jakoś chyba za bardzo kozacze tu noOo xD hahah czyli ogólnie klan wielbicielek swoich mamusiek xD hue hue Malutka czekam z niecierpliwościa na foty!!! Ja też dużo ściełam ,bo były zniszczone ,ale teraz miód po prostu;D Kuźwa laski powiedzcie mi czy podczas @ tez jestescie takie zmeczone i nie do życia;/ ja chyba pójde do ginekologa, bo kurde jak mam funkcjonować??? no a ożarciu już nie mówie...jestem ciagle ospała to jem ,żeby jakoś przedychać ten dzień ,a nie tylko spac;/ no i te moje humorki -.- buUu

A z bieżących spraw to ide na pielgrzymke do częstochowy^^ czytajcie nogi będe nmiałą jak igły chude;P ahha i dziś jak roznosiłam ulotki to taki koleś zabrał mi jedna i na kawe dziś wieczorem zaprosił:P dałam mu numer (se myśle co mi tam xD ) ale wątpie,że coś z tego wydjzie;P haha ale zonk był nie powiem;P

Mozikowska!!! bŁAGAM!!! trzepnij mnie w moje dupsko ty jedyna tu chyba jesteś do tego zdolna! tzn odważysz sie;D

ściskam;*

malutka1820

29 lipca 2010, 18:13 (List #305)

x..SummeR..x ja też chce iść na pielgrzymkę i szukam jakiś koleżanek bo samej jakoś tak się nie chce...:(((

Pasek wagi

Mozikowska

29 lipca 2010, 21:42 (List #306)
hihhi jakie Wy grzeczne dziewczynki prosze,prosze na pielgrzymke sie wybierają :D
Brzuuuuch mnie boli od moich placuszków serowych które jadłam na obiad :(

x..SummeR..x

29 lipca 2010, 21:47 (List #307)

MAlutka to zapraszam ;D ja się długo nie mogłam zdecydowac ,ale jednak;P

MOzikowska!!! jakie placuszki serowe co??? ja chyba ide na TV i zjem se cos mega dobrego i sruUu ....mam dołą jakiegoś uczuciowego;/ trza mi chłopa eh...;/ uwielbiam;*

x..SummeR..x

29 lipca 2010, 21:57 (List #308)
aaa ten koleś sie odezwał;) ugadaliśmy się na jutro,ale nei wiem....nie mam ochoty na przypadkowych facetów,kolegów;/ ja chce takiego który mnie pokocha, bedzie sie troszczył o mnie! To chyba  zbraku ojcowskiej miłości...nw;/ -.- koncze smęcenie;P hehe

malutka1820

29 lipca 2010, 22:13 (List #309)
SummeR  bardzo chciałam iść ale nie mam z kim a Ty pewnie idziesz ze swoimi znajomymi;((
Jutro jadę do Warszawy i nie wiem czy bez was wytrzymam ,ponieważ tam neta nie będzie a wracam dopiero w środę?sama nie wiem...bo to zależy od moich rodziców;((Laska ja Ci powiem ze takiego znalazłam Mężczyznę,który o mnie dba...jednak jest dla mnie tylko w święta i weekendy bo wyjeżdża w delegacje;(Ja mam tatę jednak ostatni raz mi powiedział że mnie kocha i przytulił jak byłam malutka;(i dlatego szukałam starszego który mi zastąpi tatę...i znalazłam.Jest moim ideałem ;)))
Mozikowska my święte ale z Ciebie to chyba diabełek kochana co??:)
Pasek wagi

Mozikowska

29 lipca 2010, 23:02 (List #310)
patrz jakie placuszki pyszne :D dukan.blox.pl -z tego bloga mam przepis :D

Summer ja bym się umówiła, a co ! przystojny był ? albo chociaż na kasiastego wyglądał ?hahaha
Ale już sobie wyobrażam Twój stres przed tym spotkaniem hihi

Cieszę się Malutka, że znalazłaś właśnie taką osobe. Naprawde fajnie, że są jeszcze tacy ludzie na świecie :) Zazdroszcze Ci tej Warszawy, raz w zyciu była i to na 1 dzień ;/

buziolki :***

Najpopularniejsze słowa kluczowe na forum.