Haha no ja nie iwem jakoś chyba za bardzo kozacze tu noOo xD hahah czyli ogólnie klan wielbicielek swoich mamusiek xD hue hue Malutka czekam z niecierpliwościa na foty!!! Ja też dużo ściełam ,bo były zniszczone ,ale teraz miód po prostu;D Kuźwa laski powiedzcie mi czy podczas @ tez jestescie takie zmeczone i nie do życia;/ ja chyba pójde do ginekologa, bo kurde jak mam funkcjonować??? no a ożarciu już nie mówie...jestem ciagle ospała to jem ,żeby jakoś przedychać ten dzień ,a nie tylko spac;/ no i te moje humorki -.- buUu
A z bieżących spraw to ide na pielgrzymke do częstochowy^^ czytajcie nogi będe nmiałą jak igły chude;P ahha i dziś jak roznosiłam ulotki to taki koleś zabrał mi jedna i na kawe dziś wieczorem zaprosił:P dałam mu numer (se myśle co mi tam xD ) ale wątpie,że coś z tego wydjzie;P haha ale zonk był nie powiem;P
Mozikowska!!! bŁAGAM!!! trzepnij mnie w moje dupsko ty jedyna tu chyba jesteś do tego zdolna! tzn odważysz sie;D
ściskam;*
MAlutka to zapraszam ;D ja się długo nie mogłam zdecydowac ,ale jednak;P
MOzikowska!!! jakie placuszki serowe co??? ja chyba ide na TV i zjem se cos mega dobrego i sruUu ....mam dołą jakiegoś uczuciowego;/ trza mi chłopa eh...;/ uwielbiam;*