Nowy temat Lista tematów

Temat:

Z ponad 100kg w dół!!! Zapraszam

• Słowa kluczowe:

pusia1984

Miasto: Gdynia

Listów: 120

10 marca 2010, 00:04 (List #2201)
i chyba to już zostanie standardem, że mówię wam dobranoc ostatnia. Chyba cierpię na bezsenność. Nie potrafię położyć sie szybciej spać. najlepiej bym teraz sprzątała. Cwiczonka zrobiłam , brzuszki także, spacerek zaliczony i steperrek tez.idę pod prysznic może wtedy spróbuję się położyc i zasnąć. Dobranoc kochaniutkie.
Pasek wagi
Początkowa sylwetka Obecna sylwetka Mój cel

katklu7

10 marca 2010, 07:46 (List #2202)
 Hurra   jestem pierwsza hihhi miłego dnia babeczki. Ja już byłam z psem i w sklepie zrobiłam dzieciom i sobie śniadanko starszego do szkoły wyszykowałam .Zaraz zjem i spadam na orbiego zanim z drugim trzeba będzie iść do szkoły

doroocia

10 marca 2010, 08:06 (List #2203)
witam z nad porannej proteinowej kawy :) słonko pięnie świeci, czyżby początki wiosennego tchnienia? szkoda tylko, że temperatura jakaś taka nijaka :/

katklu7

10 marca 2010, 08:12 (List #2204)
DOROOcia zazdroszczę tego słonka bo u mnie to chyba nie mam co liczyć na słoneczko za oknem pochmurno a w pogodzie obiecywali wielkie słońce:(((((

katklu7

10 marca 2010, 09:12 (List #2205)
He he jednak wsiadłam na mojego orbiego i dałam mu i sobie 35 minutowy wycisk .Jestem mokra ,ale szcześliwa bo wiem ,że teraz już będzie szło .

lucky1906

Miasto: Myślęcin

Listów: 278

10 marca 2010, 09:23 (List #2206)

hahahah KATKLU ale jutro to znow ja bede pierwsza hahahahah

witam Babeczki!!!!

Anilewee no dokladnie tak! dla mnie te 67 to tez istny kosmos!!!! nieodkryta galaktyka niemal hahahahahahah ale kto wie...? moze sie uda! teraz poki co walcze aby dojsc do wagi z czerwca! ok 90 :)))

ja dostalam @ i wczoraj nie pedalowalam juz bo brzuch mnie bolal a na dodatek wrocilam z pracy o 20 tzn nie z pracy ale z zakupow bo po pracy od razu pojechalismy po wykladzine do lazienki i inne duperele i tak nam zeszlo, wiec jak weszlam do domu to tylko wykapalam laski i padlam :( dzisiaj z rana tez nie pedalowalam z racji @ ale wieczorkiem moze zrobie chociaz z 20km :)

oki poki co zmykam popracowac troszke!

milego dnia kochane!!!! :)

Postanowienie noworoczne: zaczęłam 12 lutego -> cel: na urodziny męża (24 VIII) 25kg mniej! a na Wielkanoc 95!
Pasek wagi

pusia1984

Miasto: Gdynia

Listów: 120

10 marca 2010, 12:01 (List #2207)
witam kochaniutkie ja dopiero teraz zaglądam od rana mam nadmiar energi, poszłam z rana na spacerek  odrazu zrobiłam zakupy, wróciłam do domku zrobiłam pranie posprzątałam całe mieszkanko, obiadek już prawie mam cały zrobiony czekam tylko aż kapustka się zrobi bo robiędziś czerwoną na krótko, nawet ugotowałam dodatkowo zupkę i zrobiłam na deserek budyń. ale niestety ja z tego  nic nie zjem. dla siebie mam w piekarniku  filecik z dorsza i w lodówce kapustkę. Do pracy rano nie pojechałam bo doszłam do wniosku że skoro słonko świeci to mogę porobić w domku za to pojadę około 13-14 chociaż 2 godzinki popracować. potem pieski na spacerek i ćwiczonka. zapał mam wielki dlatego trzeba korzystać
Pasek wagi

kiniulkaa

10 marca 2010, 18:03 (List #2208)
Hej dziewczyny macie fajnie bo rano sobie pogadacie a ja jak w padam tu to zawsze nikogo nie ma

doroocia

10 marca 2010, 20:42 Edytowane przez doroocia 10 marca 2010, 20:42 (List #2209)
bry bry wieczorową porą :)
KATKLU faktycznie pogoda u nas dzisiaj była świetna- może jeszcze tylko odpowiedniej brak, ale zawsze słoneczko podnosi troszkę endorfinę w organizmie :)

anilewee

Miasto: Kraków

Listów: 3535

10 marca 2010, 21:46 (List #2210)
hejo kochane:) ja tak na chwilkę w sumie;), ale zobaczę, co tu popisałyście i tak!:P
Postanowienie noworoczne: dojść do 6 z przodu!:), bo było już 70,9kg.., ale jak widać trochę pofolgowałam..
Pasek wagi
Początkowa sylwetka Mój cel

Najpopularniejsze słowa kluczowe na forum.