przeciez od was ja nie odchodziłam :*
Wogule to dzisiaj sie zwazylam i juz bylo 54 hihih :D moje ciało wymiata co nie :D ? a zjadlam wczoraj 1700 kcal moze troche ponad i powiem że taka porcja kalorii odpowiada mi najbardziej :) nie poszlam do szkoly bo mam biegunke :O ciekawe od czego jak dostane grypy zoladkowej to wszyscy w domu sie rozchoruja :(
sn : grejfrut,plaster ogorka, platki z jogurtem naturalnym , kawa , woda z magnezem (10 witamin xD) mietowa herbatka , pol kromki cimnego chleba , szynka , ser . (ok.430)
Cudownie , bombowo tyle witamin na sniadanko mmm :) grejpruta oczywiscie zjadlam na czczo bo ak jest najlepiej
no to się ciesze Kochana! :*
a ja dalej nie zrobiłam zakupów i jestem na etapie czyszczenia szfek ze wszystkiego do jedzenie ;p dzisiaj rano dopadłam jakieś lewe, pakowane ciasto i jak zaczęlam nie mogłam sie odkleić :/ pożarłam połowe!! reszta poszła do kosza, a mo było niedobrze przez pół dnia ;p mam za sowje :)
genialny początek dnia, zjeść cały limit przed 9 rano :/ dlatego teraz właśnie zjadam serek wiejski z pomidorkiem i koniec na dziaj ;p
u mnie z wagą w porządku ;p ale nie spodziewam się jakiegoś spadku astronomicznego w poniedziałek ;p a zakupów nie robiłam bo jkoś nie mogłam się zmobilizować, że by iść do sklepu :/
no nie mam pojęcia co z nimi...