Nowy temat Lista tematów

Temat:

gdzie na wakacje w Polsce??

Dargda

Miasto: Gdańsk

Listów: 1

29 czerwca 2011, 00:03 (List #51)
Byliśmy w pałacu w Połażejewie miedzy Wrześnią a Środą Wlkp. Pięknie odbudowany pałacyk, w środku klimat minionych epok, mili gospodarze. Atmosfera domowa nie hotelowa. Spacery w parku, pływanie łódką po stawie o zachodzie słońca, naprawdę przyjemnie. W okolicy dużo przyrody, zabytków i innych atrakcji, a jak zatęskniliśmy do dużego miasta to do Poznania tylko 45 km. Polecam. Namiary znajdziesz w necie.
Początkowa sylwetka Obecna sylwetka Mój cel

niepokorna89

Miasto: Warszawianka

Listów: 3991

29 czerwca 2011, 01:45 (List #52)
w takim razie może Białka Tatrzańska. Czytałam dzisiaj opis Białki i najlepiej moim zdaniem pasuje do Twoich oczekiwań.
Postanowienie noworoczne: 88kg do 14 lutego, 85kg do 4 marca :-)
Pasek wagi

ladnapogodaaa

6 lipca 2011, 18:40 (List #53)
W te wakacje niestety mój urlop dobiegł końca, ale jestem bardzo  zadowolona.Wybrałam się wraz z męzem na duńską wyspe bornholm wyszukalam w internecie najtansza wersje tej wycieczki (poniewaz jestesmy w trakcie budowy domu,wiec fundusze staramy sie ograniczac)
firma prawdopodobnie kontakt bornholm zaplacilam tylko 250zl poprzedni w maju bylam z zakopanym rowniez tam spedzilismy z mezem wspaniale wakacje ;)

martyna45

Miasto: Warszawa

Listów: 227

6 lipca 2011, 19:32 (List #54)
polecam Krynicę Morską :)
Pasek wagi

Kolorekk

Miasto: Opole

Listów: 39

23 lipca 2011, 19:50 (List #55)
Mój urlop niestety dobiegł końca jednak był naprawdę udany. Co prawda pod koniec deszcze, ale i z tym sobie poradziliśmy. Wcześniej byliśmy na mazurach w Wilkasach, nocowaliśmy w Skarpie http://skarpa.eu/ . Rejon prawdziwie urodziwy, mnostwo lasow i wielkie jezioro :) Poza tm zwiedzilismy Wilczy Szaniec, zamki w Giżycku, a tak dla osłodzenia atmosfery konne wycieczki. naprawde udany pobyt :)
Pasek wagi

lolly999

Miasto: Łódź

Listów: 45

25 lipca 2011, 12:20 (List #56)
Ja polecam góry góry góry góry!!! Wszystkie są super , ale jeżeli nie chcecie wyłacznie po nich chodzić to jedźcie poprostu do Zakopanego :D

marasbone

Miasto: Kraków

Listów: 101

5 sierpnia 2011, 12:28 (List #57)
Zgadzam się, Tatry są najlepszym miejscem na wakacje :). Szukajcie noclegów w Zakopanem lub Kościelisku, stamtąd jest najwięcej szlaków. Polecam stronkę ideatur.pl, tam łatwo mozna znaleźć nocleg i przejrzeć ofertę gastronomiczną. Szkoda tylko, że polska strona Tatr jest taka mała :)

agula888

Miasto: Luboń

8 lutego 2012, 10:14 (List #58)
Witam, ja w tym roku jade do Sierakowa do ośrodka "Kama". Bylam tam w zeszlym roku na zabawie i zakochałam sie w tym miejscu. Do wyboru pokoje hotelowe lub domki do wynajecia. Wszystko otoczone pieknym lasem,jeziorko blisko,plaża, tylko grilla zabrać pod pache i odpoczywac wdychajac to czyste powietrze. Nawet jesli poga nie dopisuje to w osrodku jest billard,siłownia no i drink bar  co jest najlepsze ;p hehe. Nie dosyć ze nie jest drogo to jeszcze piekne pokoje z lazienkami. W samym osrodku jest naeet mini promenada jak ja to nazywam gdzie mozna cos zjesc, sa normalne sklepy. Ja bymlam zachwycona i polecam goraco :)

Hannamodzelewska

Miasto: Poznań

19 kwietnia 2012, 13:01 (List #59)
Od dwóch lat jeżdze na tanie wczasy na kempingach. Jest to pole namiotowe LAZUROWE i pole to jest na ulicy Żeromskiego. Znajduje sie tam np plac zabaw dla dzieci . Ceny są można powiedzieć smiesznie małe . Do morza jest rzut kamieniem a obok pola, w zasadzie sąsiadująco znajduje się wąwóz chłapowskiego gdzie bardzo fajnie się spaceruje.Znam to pole od lat więc wiem, że warto . A , że jeżdze od paru lat w to miejsce to przysługują mi znizki dodatkowe „rabaty dla stałych klientów” także super !

Najpopularniejsze słowa kluczowe na forum.