27 stycznia 2006, 13:29
(List #2)
ja stosowałam, ale wytrwałam tylko tydzień. schudnąć to za wiele nie schudłam jakiś kg. max, troche lepiej się czułam fizycznie, ale psychicznie nie wyrabiałam, bo przepisy sa niestety skomplikowane jak na polskie realia. było mnóstwo rzeczy które były na maxa niesmaczne, nie chciało mi się ich jeść i w rezultacie chodziłam głodna :smilie5:.nie nadaje się tez ona do stosowania zimą bo jej głównym elementem przez pierwsze 2 tyg są warzywa, za to żadnego chleba i produktów z mąką, żadnego cukru i żadnych owoców (nawet soków!) . dla mnie tragedia zwłaszcza że bardzo lubię owoce.
dieta jest na pewno bardzo zdrowa, ale niestety trzeba ją stosować do końca zycia jeśli chcesz utrzymać wagę, na szczęście już ten mniej rygorystyczny wariant, ale jednak to są ograniczenia. przeszkadzało mi też w niej to że chodzę do szkoły i ciężko zabrać sobie np. na drugie śniadanie sałatkę z paluszkami krabowymi... bleeee. marzy się o normalnym żarciu! :smilie5:
jeśli starczy ci wytrwałości, to próbuj, ale ja byłam bardzo zdeterminowana i nie wyszło.
życzę powodzenia, jeśli mimo wszystko się nie zniechęciłaś to możesz do mnie napisać z jakimiś pytaniami na temat tej diety
:smilie5:
POZDRAWIAM CIEPLUTKO!