Nowy temat Lista tematów

Temat:

centrum szczuplej sylwetki?

purpurowypasek

Miasto:

Listów: 537

25 marca 2007, 12:42 (List #1)
Czesc, nie zauwazylam tu nigdzie podobnego tematu, postanowilam wiec zapytac, co o tym myslicie. Nie chodzi mi o jakies nadzwyczajne efekty, ale jako wsparcie przy diecie i cwiczeniach (na ktore notabene nie zawsze mam czas z racji na prace)
Znalazlam ostatnio w swoim miescie cos takiego : http://www.powerslim.pl/index.html niestety na stronie nie znalazlam cennika - inaczej sprobowalabym natychmiast, juz jutro ;P Czy ktos z tutaj obecnych juz tego probowal i widzial jakies efekty? Pozdrawiam.
Pasek wagi
Obecna sylwetka Mój cel

purpurowypasek

Miasto:

25 marca 2007, 13:01 (List #2)
mojego tez nie zaznaczyli, ale ostatnio widzialam, ze jest ;) chyba tam napisze meila i sie poprosty spytamn. ;P
Pasek wagi
Obecna sylwetka Mój cel

marcaa

Listów: 314

25 marca 2007, 13:07 (List #3)
wyczytałam że na tej stronce niedługo bedzie jakiś kupon do ściagniecia na bezpłatny zabieg  ale niestety ja mam za daleko do jakiegokolwiek salonu
Pasek wagi

purpurowypasek

Miasto:

25 marca 2007, 14:45 (List #4)
no wlasnie o to chodiz, ze na stronie na 100% nie ma wszystkich salonow wypisanych, bo np mojego miasta nie ma,  ale u nas tkai salon jest.
w kazdym razie napisalam do nich maila z zapytaniem o cene takiej przyjemnosci, mam nadzieje, ze jutro dostane odp., wtedy cos tu napisze.
myslalam, ze moze ktos z tego korzystal, bo chcialabym dowiedziec sie conieco o skutecznosci tego..
Pasek wagi
Obecna sylwetka Mój cel

nenne29

Miasto: Warszawa

Listów: 3591

25 marca 2007, 14:56 (List #5)
Ja osobiście nie widzę nic złego w wykorzystaniu przy odchudzaniu, jako wspomaganie, jakichś dodatkowych zabiegów, o ile wiadomo, że są również bezpieczne i przynajmniej nie zaszkodzą. W przypadku tych zabiegów nie mogę się wypowiedzieć, bo się nie znam, ale sądzę, że trzeba by zrobić dokładny zwiad. Na takich stronach często dla celów reklamy zamieszczane są stwierdzenia, że coś tam jest całkowicie bezpieczne itp., a w rzeczywistości tak nie jest i klientom się pewnym rzeczy nie mówi. Więc myślę, że najpierw się dokładnie dowiedz (jeżeli jest skąd) czy to nie może w jakiś sposób zaszkodzić.
Ja kiedyś gdy się odchudzałam, to chodziłam dodatkowo na masaż odchudzający, poszłam na niego kilka razy, a jednocześnie trzymałam dietę i uprawiałam sport i efekty były świetne - dość szybkie wygładzenie skóry, ujędrnienie ciała i również dość szybkie chudnięcie. Teraz gdybym miała się decydować na jakieś zabiegi, to pewnie właśnie bym sobie zafundowała masaż lub guam.
Początkowa sylwetka Mój cel

marcaa

Listów: 314

25 marca 2007, 15:00 (List #6)
u mnie w miescie jest klinika masazu juz jedna kobitka mi opowiadała ze warto sie czasem wybrac, np masaz antycelullitowy choc troche bolesny  jak bede miec kaske to sobie zafunduje a kosztuje ok.60zl
Pasek wagi

2 maja 2007, 13:53 (List #7)
Chciałabym podizelic sie z wami moim doświadczeniem z odchudzaniem w nowym urzadzeniu. Będąc na wakacjach w Sopocie znalazłam nieduzy salon odnowy biologicznej z bardzo ciekawym urządzniem PowerSlim Studio. Kapsuła wygląda wręcz kosmicznie... jak wehikuł czasu.. i rzeczywiście przenosi w czasie. Wykupiłam tam pakiet zabiegów "Piękne ciało w 2 tygodnie", fakt nie był tani ale efekt przeszedł moje najsmielsze oczekiwania - 12 cm utraty obwodu ciała. Przy czym zabiegi są bardzo przyjemne i praktycznie cały czas leżałam oglądając telewizje, hihi... W salonie yły równiez zanane mi juz vacustepy, ale z tego co słyszałam po wprowadzeniu PowerSlim Studio nikt nie che juz na nich cwiczyc, hih..
Adresy salonów na www.powerslim.pl

Najpopularniejsze słowa kluczowe na forum.