Nowy temat Lista tematów

Temat:

Akcja - od poniedziałku razem skaczemy :)

smietanka22

Miasto: Kraina Łagodności

Listów: 548

1 marca 2007, 14:51 (List #1)
Od poniedziałku zaczynamy "akcję skakanka" - szukam chętnych :)
Zasady są proste - skaczemy tyle ile możemy , ale sytematycznie codziennie zwiększamy długość skakania ! :)
Każda podaje wyniki :) A po miesiącu - piszemy nasz wynik (minutowy) ile wyskakałyśmy :)
Może wybierzemy "królową skaknki" :) Zapisuje się ktoś :) polecam - razem bedzie raźniej :)
Postanowienie noworoczne: Pozbędę się 20 kilogramów zbędnego balastu!!!
Pasek wagi

troosky

Listów: 1234

1 marca 2007, 15:07 (List #2)
Hehe niezle to wymysliłas tylko najgorzej jak ktos miejsca w domu nie ma do skakania albo sasiedzi sie zloszcza
Pasek wagi

soten

Listów: 174

1 marca 2007, 15:16 (List #3)
ja skacze tak srednio 2-3 razy w tygodniu po 400 razy, ale trzeba uważac na cycki zeby nie opadły
ja skaczę w staniku normalnym plus stanik sportowy zeby jakoś utrzymać te pozostałości biustu które mam
Pasek wagi

smietanka22

1 marca 2007, 15:21 (List #4)
Racja - najgorszy mankament - przy skakance - to duze piersi :) serio to przeszkadza :) ale trzeba jakos to przezyciezyc i troszke poskakac  
Pasek wagi

soten

Listów: 174

1 marca 2007, 15:32 (List #5)
no ja nie mam dużych, tylko b ale naprawde trzeba uważać w szczególnosci jak sie skacze codziennie
Pasek wagi

Ansyl81

Listów: 21

1 marca 2007, 15:57 (List #6)
Dziewczyny a ile to miejwięcej kalori się traci jak 400 razy się skoczy na skakance, ja jeżdze na rowerku 15 km do tego biore Fat burner i niewiem ile kalori trace? Zamówiłam sobie taki przyrząd do mierzenia kalori ciekawe czy to dobre urzadzenie
Pasek wagi

smietanka22

1 marca 2007, 16:02 (List #7)
Powiedz coś wiecej o tym urządzeniu :) bo ja już się bardzzo zaciekawiłam :) A 15 km na rowerku to mnóstwo kalorii spalasz - podziwiam cię !! ja bym tak nie mogła... ja dzisiaj dodatkowo zaczełam Weidera, i 15 minutowe ćwiczonka z D-bombem :) mam nadzieje ze to coś ta :)
A jak długo jedziesz te 15 km ??
Pasek wagi

nutelka88

1 marca 2007, 16:10 (List #8)
Najfajniej by było poskakać w GUMĘ :Dpamięta ktoś moze tę grę? Uwielbiałam to kiedys, jak widze jak małe dziewczyny skacza w gumę to wspomnienia wracają i sama mam ochote poskakac:) I ile przy tym mozna schudnąc.... DOBRZE SIĘ BAWIĄC :D:D:D 

Ansyl81

1 marca 2007, 16:23 (List #9)
to dokładnie się nazywa pulsometr i on mierzy tętno, podaje ilość spalonych kalorii i mierzy tłuszcz w organiżmie znalazłam go na alegro za 25 zł jest to w formie zegarka
Pasek wagi

smietanka22

1 marca 2007, 17:32 (List #10)
:) poskakać w gume też by się chciało :):) tylko samej to tak smutno - i jak w to sie skakało ?? były - jedynki, dwójki - aż do dwónastek z tego co pamietam :))
Zastanawiałam się nad kupnem jednak tego pulsometru - bo podawałby chociaż mniej wiecej ile straciłam kcal :) a i do biegania sie przyda - bo juz na wiosne chciałabym zacząc biegi :)
Pasek wagi

Najpopularniejsze słowa kluczowe na forum.