Nowy temat Lista tematów

Temat:

wybielanie zębów -pomocy

xxx

21 lutego 2007, 09:49 (List #1)
Witam wszystkich::) mam prośbe czy mozecie mi polecic jakies dobre i naprawde skuteczne preparaty do wybielania zębów?? z gory wielkie dzieki:) pozdrawiam buziaki papa

parya

21 lutego 2007, 10:00 (List #2)
Nie licz na dostępne w sprzedaży pasty "wybelające" - nie wybielają, za to powodują niszczenie szkliwa i bardziej szkodzą niz pomagają. 

ziabcia

Miasto: Poznań

Listów: 616

21 lutego 2007, 10:02 (List #3)
jedyna rada to desntysta, ale musisz wziaść pod uwagę fakt, że używają oni silnych preparatów i z tego co mi powiedziała jedna pani dentystka one tez niszcza szkliwo...tylko nikt głośno tego nie mówi
Początkowa sylwetka Mój cel

roxy1

Miasto: Legionowo

Listów: 6371

21 lutego 2007, 10:06 (List #4)
i tu pewnie Cie zaskocze ale jest jedna pasta polecana przez stomatologów, która nie dość, że nie uszkadza szkliwa to jeszcze w zależnosci od rodzaju ma działanie je wzmacniajace nazywa sie Blanx ( ja używam tej anti-age) kosztuje ok.33 zł i jest do nabycia w aptece, ma naprawde świetne działanie choć aby uzyskać naprawdę spektakularne działanie należałoby wybielić sobie ząbki u dentysty koszt ok. 1500,00 zł, wspomagajaco do wyżej wymienionej pasty działa płukanie zębów roztworem soku z cytryny z wodą.
Pasek wagi
Początkowa sylwetka

kkkinia

21 lutego 2007, 10:10 (List #5)
a ja polecam biala perle!!! polski produkt i naprawde dziala! kosztuje niecale 50 zl a wystarczy na bardzo dlugo. stosowalam tego preparatu i moge stwierdzic ze on jest, przynajmniej dla mnie w 100% nieszkodliwy.

KKOWAL9

21 lutego 2007, 10:58 (List #6)
moja siostra uzywa pasków wybielających white strips z Blenda med. jest zadowolona z efektów. a pali papierosy i pije kawe

HaniaT

21 lutego 2007, 12:29 (List #7)
Pozwolę sobie wyrazić opinię na ten temat...............
Producenci past wybielających napędzają klientów stomatologom.....................
Profesjonalne wybielanie w gabinecie owszem jest skuteczne, ale nie starcza na całe życie, tylko na kilka lat, a po trzecim razie zęby nadają się do wyrwania i wstawienia nowego kompletu.............
Dlatego żaden uczciwy, szanujący się dentysta nie wykonuje takich zabiegów..................
Szkoda tylko, że tak mało jest tych uczciwych..................

21 lutego 2007, 13:31 (List #8)
a ja wybielałam ząbki u dentysty i jestem pewna że nic moim ząbkom nie zaszkodziło... wszystko zaczeło się od usunięcia kamienia, wyleczenia wszystkich ząbków, później była intensywna fluoryzacja, a na końcu dopiero wybielanie troszkę ponad pół godzinki z nakłdkami ... po 3 dniach znowu fluorek i nakładeczki a po tygodniu znowu fluorek... efekt rewelacyjny uzyskałam ładne błyszczące zdrowe ząbki - nie myliś z kredowo biłałymi wpadającymi w niebieski! koszt takiej akcji to ok 500 zł jeżeli ząbki mamy zdrowe i w komplecie polecam wszystkim mnie zmobilizował mój ślub i biała suknia... dodatkowa zaleta przestałam pić kawę i systematycznie dbam o ząbki aby efekt był trwalszy 

HaniaT

21 lutego 2007, 15:29 (List #9)
No to wybiel sobie ząbki jescze ze dwa razy i wtedy pogadamy..........

czarnulka1988

Listów: 27

21 lutego 2007, 15:56 (List #10)
ja polecam pastę sensodyne whitenning...naprawde działa..kosztuje jakies 12 zł.  czasem w sklepach Rossmann jest nawet tańsza:)

Najpopularniejsze słowa kluczowe na forum.