Nowy temat Lista tematów

Temat:

Jogurt naturalny w diecie ..

Lupinka

Listów: 123

15 stycznia 2006, 15:08 (List #1)
chciałabym sie dowiedziec czy spozywanie codziennie na sniadanie jednego kubeczka < czasem poł> jogurtu naturalnego , odtłuszczonego , ewentualnie 2 procentowki bez cukru nie jest zbyt kaloryczne ? moze powinnam zastapic go sałtka ze swiezych warzyw?
Pasek wagi

purpurowypasek

Miasto:

Listów: 537

15 stycznia 2006, 15:09 (List #2)
najwazniejsze, zeby byl bez cukru, 2% tł. jest nawet lepszy niż 0% podobno ja mialam kiedys taka diete, ktora dostalam w silowni, oparta glownie na bialku (byla to oczywiscie dieta redukcyjna) i tam na 2 śniadanie jadlo sie kubeczek jogurtu naturalnego
Pasek wagi
Obecna sylwetka Mój cel

Kasienka666

Listów: 12

15 stycznia 2006, 15:12 (List #3)
myślę , ze jogurt nie jest az tak kaloryczny ... zwłaszcza nturalny :)
Pasek wagi

Lupinka

15 stycznia 2006, 15:19 (List #4)
hm .. a na czym polega dieta redukcyjna? :smilie11:
Pasek wagi

vader

15 stycznia 2006, 15:23 (List #5)
Często jadłam jourt naturalny zotrębami sojowymi:smile:super działa na pracę jelit:hot:

Lupinka

15 stycznia 2006, 15:28 (List #6)
moj luby ostatnio stwierdzil ze jak bede sie obzerac soja w ciagu nablizszego miesiaca dojde do80 kg .. zdołowac .. heh chcąc nie chcac chyba musze mu zaufac .. gastronomika skonczył :crying::crying::crying:
Pasek wagi

Lupinka

15 stycznia 2006, 15:29 (List #7)
sorki miało byc : facet to potrafi zdołowac . czyzbym na starosc nabawila sie dysleksi?? :baringteeth:
Pasek wagi

purpurowypasek

Miasto:

Listów: 537

15 stycznia 2006, 16:09 (List #8)
to fakt, soja jest tucząca:( a dieta redukcyjna = odchudzająca ;) zresztą oto jej założenia: I śniadanie: - 3 łyżki płatków owsianych lub żytnich zalać gorącą wodą (nie mogą mocno zmięknąć) + mleko 0% + 1 łyżka oleju lnianego II śniadanie: twaróg chudy pół kostki z pomidorem, szczypiorkiem i jogurtem naturalnym 0% bez cukru + 1 kromka pumpernikla obiad: pierś z kurczaka gotowana i pół kubka warzyw gotowanych (półtwarde) podwieczorek: białka z jaj lub koktajl proteinowy kolacja: białka z jaj (4-5) Posiłki co 2,5-3 godziny, dużo wody niegazowanej (2-3l dziennie) warzywa: oprocz ziemniakow, kukurydzi, grochu, fasoli (szparagowa TAK), gotowanej marchwi owoce: tylko grapefruit mieso: piers z kurczaka lub indyka, ryby, tunczyk w sosie wlasnym, gotowane, z grilla, pieczone w piekarniku w folii nabial: twarog chudy, jogurt naturalny bez cukru 0%, mleko 0% pieczywo: tylko razowe zytnie, chleb graham, pumpernikel nie wskazane: makaron, ryz, soki, sol, musztarda, ketchup, majonez Trzeba tylko pamietac, ze to dosc monotonna i radykalna dieta.
Pasek wagi
Obecna sylwetka Mój cel

15 stycznia 2006, 16:43 (List #9)
:smiley15:

15 stycznia 2006, 16:45 (List #10)
chcialabym sie odchudzic jaka diete stosowac

Najpopularniejsze słowa kluczowe na forum.