Nowy temat Lista tematów

Temat:

Ryczące czterdziestki i nie tylko, part4 .

mariolkag

Miasto: Gorzów Wielkopolski

Listów: 2131

26 listopada 2005, 08:15 (List #1)
Zapraszamy, zapraszamy i witamy ! :)
Postanowienie noworoczne: Aby do wiosny :)
Pasek wagi

grubazia

Listów: 305

26 listopada 2005, 12:29 (List #2)
No to mamy czarty odcinek. A potem jakis nawiedzony scenarzysta rozpisze to na sceny i bedziemy miec np; "Odchudz@anie w sieci". Dobry pomysl, nie? Przypadkowo odkrylam pyszne sniadanko: Jedno kiwi, jedna mandarynka, jedna suszona sliwka, pokroic, wrzucic do miseczki, zalac jogurtem Bio-suszona sliwka. A na to jedna lyzeczka otrebow. Pysznosci. calosc ok. 200 kalorii. Pieknie pachnie, syte itd... Przed sniadankiem pedalkowalam sporo, wiec zadowolona jestem. Spalilam sniadanie, zanim je zjadlam:)) Zaczynam moj dzien dobroci dla siebie. Zaraz wejde do sauny, potem zimny prysznic i inne takie. Trzymajcie sie Dziewuszki i nie grzeszcie, zeby potem w poniedzialek narzekania nie bylo:smilie5:
Pasek wagi

26 listopada 2005, 14:56 (List #3)
No to witam i ja (jak fajnie być na górecce.) Ćwiczonka były (i jeszce będą wieczorkiem-rowerek)-poskakałam w wodzie, potem byłam na krótkim solarium. W domciu posprzątałam -teraz szykuje obiadek dla rodzinki, bo ja wtrząchnęłam indyczka gotowanego z surówką z kiszonki.(kapusty ocywiście). Nawet mam zamiar im upiec jabłeczniczka (a niech mają)No i dalej będe pracować nad poprawianiem mojej urody.Ciekawe czy nasz serial to ten długodystansowy.Narazka.

megi62

26 listopada 2005, 14:57 (List #4)

pusia61

Miasto: Kraków

Listów: 1816

26 listopada 2005, 16:16 (List #5)
Witam, witam zaczynam się chyba uzależniać już teraz ciagnie mnie na vitalię po każdym posiłku a obiadek był pyszny filecik z kurczaka z rożna i surówka z czerwonej kapusty dziś niestety nie dam rady wyskoczyć na ćwiczonka ale może coś chałupniczo uskutecznię. Pozdrawiam.:smiley15:
Pasek wagi
Początkowa sylwetka Obecna sylwetka Mój cel

26 listopada 2005, 21:18 (List #6)
:hot:no i co /mozna ryczec.:hot::hot:

wiedzmaPL

Listów: 164

26 listopada 2005, 22:31 (List #7)
Ja tylko chalupniczo cwicze i bardzo to sobie chwale. Inni wola w grupie ale moj ulubiony Gilad ma pare osob kolo siebie to ja tez jestem w grupie. Poza tym mam skryzwienie zawodowe i uwazam ze tylko super instruktorzy sa lepsi ode mnie. Mariolkag powiedz mi czy na Przemyslowej jest jeszcze zaklad fryzjerki Janusza? Ostatnio mnie obcinal 2 lata temu w USA pojechalam do niego specjalnie.

mariolkag

Miasto: Gorzów Wielkopolski

Listów: 2131

26 listopada 2005, 22:51 (List #8)
O me God !!Ja nie mam pojęcia jaki fryzjer pracuje na Przemysłowej :) To jest dośc odległa dzielnica :smiley12: Ostatnio chodziłam tam na zebrania do szkoły corki do liceum ,które dawno temu sama zresztą skończyłam :smile:Nie rozpisuję się więcej, bo jestem po kilku drineczkach i ciężko mi się trafia w literki :hot:Dobranoc kolezanki !
Postanowienie noworoczne: Aby do wiosny :)
Pasek wagi

tomasia

26 listopada 2005, 23:28 (List #9)
no cześć dziewczynki. Otwieram forum, patrzę na "czterdzieski" i se myślę: kobity posnęły bo od wczorajszego wieczora jak było 5 postów tak jest. I dopiero jak wlazłam to zaskoczyłam, że to już 4 odsłona :smiley12:
Jak Wam idzie kochanieńkie :smilie11:
U mnie dziś bardzo zabiegany dzionek. Pojechaliśmy na zakupy a sumasumarum, nic konkretnego nie kupiliśmy... a moje gardło daje mi ostro popalić :confused: Chyba się to skończy wizytą u lakarza - jak ja tego niecierpię...:angry:

26 listopada 2005, 23:54 (List #10)
:smilie1:

Najpopularniejsze słowa kluczowe na forum.