Nowy temat Lista tematów

Temat:

Po jakim czasie...

triss

Listów: 105

10 kwietnia 2006, 09:16 (List #1)
Po jakim czasie można już pić wodę po posiłku zeby nie rozcieńczyć soków żołądkowych etc?  Bo staram sie trzymać tych dwóch litrów ale bardzo często jem, więc trudno mi to rozplanować. Czekam na pewną odpowiedz  pozdrawiam
Pasek wagi

nesska85

10 kwietnia 2006, 12:57 (List #2)
no powinno się pić na 15-30 minut przed posiłkiem i po posiłku też chyba tyle trzeba poczekać...

ewuniaa

Miasto: Bielawa

Listów: 381

10 kwietnia 2006, 14:03 (List #3)
a czemu nie mozna przed posilkiem?
Postanowienie noworoczne: 47
Pasek wagi
Początkowa sylwetka Obecna sylwetka Mój cel

maba04

Miasto: Wrocław

Listów: 23

10 kwietnia 2006, 16:36 (List #4)
Czytalam sporo na ten temat i pamietam tez rady dietetyczek (a przeszlam w zyciu przez dwie)- pic przed posilkiem jakies 15 minut a po posilku najlepiej cos cieplego (herbate) na co najmniej 30 minut po zakonczeniu jedzenia. Po pierwsze nie rozcienczysz sokow trawiennych, a po drugie picie w takim odstepie czasu czegos cieplego spoteguje uczucie sytosci-wlasciwie da ci uczucie jakbys sie obzarla, mimo ze zjadlas niewiele i lekkostrawnie:)
Pasek wagi
Początkowa sylwetka Obecna sylwetka Mój cel

triss

Listów: 105

10 kwietnia 2006, 17:22 (List #5)
Ooo.. dziekuje serdecznie za odpowiedz :) Myslalam, ze trzeba czekac dluzej.. a tu tylko pol godzinki. Dzieki
Pasek wagi

pola la

10 kwietnia 2006, 17:23 (List #6)
o rany nie miałam pojęcia ze to taki istotne. z drugiej strony dobrze było sobie zyc w tej nieświadomości:) , bo teraz pewnie bede sie starała pilnować, ale i tak mi nic z tego nie wyjdzie. bo jak tu czekac na picie( albo  co gorsza-jesc bez picia)po sniadaniu?a rano i tak zawsze mi brakuje czasu...

Najpopularniejsze słowa kluczowe na forum.