Hej :) Niedawno kupiłam do tego książkę i zamierzam rozpocząć dietę. Naprawdę jest taka rewelelacyjna i nie ma po niej jojo? Proszę o wypowiedzi osób które już stosowały. Pozdrawiam i liczę na odpowiedzi
Dietka fajna.W pierwszej fazie gubi się najwięcej. Niestety żeby nie było jojo to po jej zakończeniu najlepiej przejść na dietę 1000cal a potem stopniowo zwiększać kaloryczność posiłków. No i niestety zero odstępstw. pozdrawiam prośba o głos http://vitalia.pl/index.php/mid/67/fid/936/odchudzanie/diety/sid/2123
ja ja stosuje.swietna, w ciagu 3 dni stracilam 2kg, w pierwszej fazie traci sie najwiecej.
WAZNE!!! na tej diecie zostaje sie do konca zycia. Faza 4 mowi ze przynajmniej 1 raz w tygodniu musisz przyjmowac czyste proteiny. Przeczytaj dobrze ksiazke, polecam.Sama przeczytalam ja od deski do deski. To nie tylko dieta ale styl zycia!
> Hej :)Niedawno kupiłam do tego książkę i zamierzam > rozpocząć dietę. Naprawdę jest taka rewelelacyjna > i nie ma po niej jojo?Proszę o wypowiedzi osób > które już stosowały. Pozdrawiam i liczę na > odpowiedzi ja polecam - to jedyna dieta na której można się najeść i chudnąć , efektu jojo nie będzie jeśli doprowadzisz ją do końca / 4 faza/ a nie przerwiesz jak większość - w 2-giej. Ja polecam
A ja mam wątpliwosci. Kończę 3 dzień I fazy i zero spadku wagi , a chyba zgagi dostałam. Nie wiem czy zastój wynika z braku ruchu (jestem przeziebiona i leżakuję niestety), czy po prostu na mnmie ta dieta nie działa. Zrobię 5 dni tej pierwszej fazy i zobaczymy czy lipa czy też dieta cud.
żeby nie było jo -jo trzeba pozniej po tej prawidlowej diecie zaproawdzic też inną diete ale już mniej restrykcyjną i troszkę się ruszac to nie bedzie jojo